Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 13:28, 10 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Bożenko, też jestem na bieżąco
a z tym telefonem też się zastanawiałam..dałaś mi impuls na tak! chociaż, głównie dzwonię i to przesuwanie czasami może byc wkurzające..nic trzeba być postępowym

zdrowiej

Ja uważam że ponieważ jeszcze troche pożyjemy (mam nadzieję) to nie ma innego wyjścia tylko trzeba iśc z postępem. Jak ukazuje się nowe urzadzenie to piszą bardzo szczegółowe instrukcje a potem już byle jakie i z tych początkowych mozna sie wiele nauczyc a jak się za długo czeka to już tylko na korepetycje u młodszego pokolenia można liczyc. Poniewa ja na te korepetycje nie bardzo mogę liczyc bo nawet jak przyjadą to jest tyle innych spraw więc licze głównie na siebie , no i po namysłach poszam na ,,szeroką wodę "a ta woda okazała się kałużą bo to łatwizna wogóle nie ma problemu.Wiec nie zastanawiaj sie tak długo jak ja bo trzeba wciąż uczyc się nowego.
Moje oczy już nieco lepiej , minął ten najgorszy ból i tak po troszkę już zaczynam zaglądac do waszych ogrodów ale niewiele bo się boję przeholowac. Najwiecej jednak jestem u siebie zeby odpisac wszystkim którzy mnie odwiedzają.Pozdrawiam Irenko serdecznie i dzięki ze zaglądasz.
Bogdzia 13:34, 10 sty 2013

jotka napisał(a)
My (ja i M) na razie obroniliśmy się przed telefonem dotykowym Ale za rok pewnie nie będzie innego wyjścia, bo już tylko takie mają być w użyciu

Do tylu nowości przywykaliśmy w naszym dość długim życiu to i do tej się przyjdzie przyzwyczaić.
Mnie już niedługo tez oczy będą boleć od ...wypatrywania wiosny

uśmiech i pozdrowienia zostawiam

Jola Ty zawsze z humorem. Miło sie czyta. Telefony kupuj i się nie martw zresztą masz obok dzieci to zawsze pomogą.Gorzej z tą wiosną ale jak gdzieś przeczytałam ze dziewczyny już zamawiają w sklepach internetowych rośliny to dla mnie wiosna już się zaczyna. Można ogladac , wybierac, zamawiac i już jest fajnie bo sie widzi oczyma wyobraźni te kwiaty w ogrodzie w dodatku tak pięknie kwitnące jak na obrazkach. Dziś zajrzałam już do jednego takiego sklepu i mam od razu lepszy humor ale muszę jeszcze trochę po innych pobuszowac a niestety na oczy nadal trzeba uważac. Pozdrawiam Jolu serdecznie i wiosennie.
Mala_Mi 15:50, 10 sty 2013

Wiem..będziesz podglądać Ależ mam tremę przed wyjazdem....... buziam
majkel0326 16:05, 10 sty 2013

Wpiszę sobie.Chętnie poczytam o pędzeniu cebulowych.Zdaje się,że widziałam kiedyś artykuł na ten temat w jednej z gazet,muszę poszukać na strychu
Bogdzia 16:38, 10 sty 2013

asc napisał(a)
Wiem..będziesz podglądać Ależ mam tremę przed wyjazdem....... buziam

Oczywiscie ze będę podglądac i oglądac, a o tremę Ciebie bym nigdy nie posądzała, myślałam że szalejesz z radści że spotkasz się z takimi fajnymi dziewczynami , no jedynie żałujesz ze mnie tam nie będzie
Bogdzia 16:40, 10 sty 2013

majkel0326 napisał(a)
Wpiszę sobie.Chętnie poczytam o pędzeniu cebulowych.Zdaje się,że widziałam kiedyś artykuł na ten temat w jednej z gazet,muszę poszukać na strychu

Maju nie szukaj na strychu ,tu jest dosyc do czytania.

http://www.google.pl/#hl=pl&gs_rn=1&gs_ri=hp&cp=14&gs_id=19&xhr=t&q=p%C4%99dzenie+hiacynt%C3%B3w&pf=p&tbo=d&rlz=1W1ADFA_plPL421&sclient=psy-ab&oq=p%C4%99dzenie+hiacy&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1357700187,d.Yms&fp=796991ae6ce9a8d5&biw=1024&bih=546
Milka 16:50, 10 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

a z tym telefonem też się zastanawiałam..dałaś mi impuls na tak! chociaż, głównie dzwonię i to przesuwanie czasami może byc wkurzające..nic trzeba być postępowym

zdrowiej

Ja uważam że ponieważ jeszcze troche pożyjemy (mam nadzieję) to nie ma innego wyjścia tylko trzeba iśc z postępem. Jak ukazuje się nowe urzadzenie to piszą bardzo szczegółowe instrukcje a potem już byle jakie i z tych początkowych mozna sie wiele nauczyc a jak się za długo czeka to już tylko na korepetycje u młodszego pokolenia można liczyc. Poniewa ja na te korepetycje nie bardzo mogę liczyc bo nawet jak przyjadą to jest tyle innych spraw więc licze głównie na siebie , no i po namysłach poszam na ,,szeroką wodę "a ta woda okazała się kałużą bo to łatwizna wogóle nie ma problemu.Wiec nie zastanawiaj sie tak długo jak ja bo trzeba wciąż uczyc się nowego.
Moje oczy już nieco lepiej , minął ten najgorszy ból i tak po troszkę już zaczynam zaglądac do waszych ogrodów ale niewiele bo się boję przeholowac. Najwiecej jednak jestem u siebie zeby odpisac wszystkim którzy mnie odwiedzają.Pozdrawiam Irenko serdecznie i dzięki ze zaglądasz.

Bożenko, no właśnie o to chodzi z tymi nowościami, jak załapiesz na początku, potem wszystko proste...zawsze strach jest przed tym co nie znamy! też sobie wymienię, w końcu wszyscy już mają te ,,androidy". Fajnie to ujęłaś, że okazało się iż to kałuża!!

to super, ze oczy lepiej, ważny zmysł, nieprawdaż?
zakrapiaj i podglądaj nas prawie na żywo na nartach
co do zaglądania, zawsze prawie od roku jestem u ciebie stale
Bogdzia 17:07, 10 sty 2013

irena_milek napisał(a)

zdrowiej

Bożenko, no właśnie o to chodzi z tymi nowościami, jak załapiesz na początku, potem wszystko proste...zawsze strach jest przed tym co nie znamy! też sobie wymienię, w końcu wszyscy już mają te ,,androidy". Fajnie to ujęłaś, że okazało się iż to kałuża!!

to super, ze oczy lepiej, ważny zmysł, nieprawdaż?
zakrapiaj i podglądaj nas prawie na żywo na nartach
co do zaglądania, zawsze prawie od roku jestem u ciebie stale

Irenko robię co mogę jeszcze nigdy tak pilnie lekarza nie słuchałam ale wzrok to nie byle co i trzeba o niego dbac szczególnie. Szykuj się na te nartki, strój masz piękny , no już widzę jak bedą się za Wami wszyscy oglądac takie dobrane towarzystwo jak Wy narobi zamieszania na każdej górce. No i te zdjecia ...tylko o nich nie zapomnijcie.
hanka_andrus 17:07, 10 sty 2013

I ja ...stale....od zarania dziejów na O......!I tak trzymaj Bożenko! Niech młodym się nie zdaje,że całą mądrość mają na wyłączność,a babcie do lamusa!
Babcie!Balkony do przodu! I...prezentuj broń!

Milka 17:10, 10 sty 2013

Haniu, ja też podwójna babcia, kto wie...może i 3 niedługo!!
babcie...do boju!!!