Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Konstancja30 16:46, 09 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

A ja dlatego nic nie pisze, byś oczek nie męczyła.. ale pamiętam o Tobie ...

Aniu no miałam nadzieję ze tak całkiem o mnie nie zapomniałaś ale wiem że sie szykujesz do wyjazdu więc nie czuj sie w obowiazku tu zaglądac. Może jak wrócisz to i ja będę więcej na forum siedziec. Acha i jeszcze Ci musze powiedziec że bez najmniejszego problemu nauczyłam sie obsługiwac telefon dotykowy, a myślałam ze tam nie wiadomo jakie wiadomsci trzeba miec a to dziecinnie proste , od pierwszego razu wszystko daje sie zrobic . I po co ja tyle czasu sie zastanawiałam czy go wziąc??????????????

Bożenko prawda, że łątwy ... ja też opanowałam ... tylko ze słuchawkami mi troszeczku nie poszło ale powiedzmy, że to była nowelizacja akcja "cała Polska czyta ... " ... mam nadzieję oczka zdrowieją ... nie odpisuj ... my wiemy, że jesteś a oczek szkoda ...
Bogdzia 16:53, 09 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

A ja dlatego nic nie pisze, byś oczek nie męczyła.. ale pamiętam o Tobie ...

Aniu no miałam nadzieję ze tak całkiem o mnie nie zapomniałaś ale wiem że sie szykujesz do wyjazdu więc nie czuj sie w obowiazku tu zaglądac. Może jak wrócisz to i ja będę więcej na forum siedziec. Acha i jeszcze Ci musze powiedziec że bez najmniejszego problemu nauczyłam sie obsługiwac telefon dotykowy, a myślałam ze tam nie wiadomo jakie wiadomsci trzeba miec a to dziecinnie proste , od pierwszego razu wszystko daje sie zrobic . I po co ja tyle czasu sie zastanawiałam czy go wziąc??????????????

Bożenko prawda, że łątwy ... ja też opanowałam ... tylko ze słuchawkami mi troszeczku nie poszło ale powiedzmy, że to była nowelizacja akcja "cała Polska czyta ... " ... mam nadzieję oczka zdrowieją ... nie odpisuj ... my wiemy, że jesteś a oczek szkoda ...

Izuś oczywiście że odpisze. A potem zrobię sobie przerwę i znów wrócę, bo muszę przecież miec z Wami jakiś kontakt. Ciekawa jestem co Ci nie poszło ze słuchawkami bo przeciez tylko przewód w dziurkę i słuchac? Ja ze dwa miesiace nie mogłam się zdecydowac jaki wziąc telefon a to wszystko dziecinnie proste, wprawdzie nie próbowałam internetu ale chyba nie będę próbowac bo w telefonie jednak mniejszy ekran i literki też więc pozostane przy internecie w komputerze. Pozdrawiam serdecznie i niecierpliwie już czekam na Wasz wyjazd i nowe opowieści cudnej treści .
eliza3 17:37, 09 sty 2013

Melduję, że zaglądam i ptaszka bogatka, albo bogatkę widziałam, cóż to za śliczny ptaszek... zresztą na Twoich zdjęciach wszystkie ptaszki są śliczne.
Pozdrawiam.
Madzenka 19:43, 09 sty 2013

Buziam Ciebie i bogatkę
Dumna jestem z Ciebie niesłychanie, że tak łatwo poszlo z telefonem !!!
Staram się być na bieżąco, chociaż nie zawsze się wpisuję ale jakieś szaleństwo ogrodowiskowe nas opanowało tyle się dzieje
Martek 19:48, 09 sty 2013

Bogdziu ornitologia jak zawsze na sześć
Tulam i martkam
Bogdzia 19:57, 09 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Melduję, że zaglądam i ptaszka bogatka, albo bogatkę widziałam, cóż to za śliczny ptaszek... zresztą na Twoich zdjęciach wszystkie ptaszki są śliczne.
Pozdrawiam.

Elizko dzięki za wizytę . Obiecuje zajrzec do Ciebie w najbliższym czasie ale teraz znów muszę przerwę zrobic bo boję o te oczy. pozdrawiam.
KasiaWB 20:00, 09 sty 2013

Bogdziu, przesyłam serdeczne pozdrowienia i życzenia zdrówka
p.s. też już opanowałam dotykowca )
Bogdzia 20:01, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Buziam Ciebie i bogatkę
Dumna jestem z Ciebie niesłychanie, że tak łatwo poszlo z telefonem !!!
Staram się być na bieżąco, chociaż nie zawsze się wpisuję ale jakieś szaleństwo ogrodowiskowe nas opanowało tyle się dzieje

Strasznie dużo wątków i trudno juz to wszystko obejrzec, a z telefonu to sie ze mnie nie naśmiewaj bo ja myślałam że nie wiadomo jakie to umiejętności trzeba miec a tam żadnych tajemnic nie ma , proste jak nowoczesna autostrada (ale chyba nie w Polsce). Pozdrawiam Marzenko ale do Ciebie też zajrzę w późniejszym terminie.Tak bym chciała wejśc chociaż do tych co mnie wizyty składają ale musze te oczy oszczedzac wiec musicie mi wybaczyc.
Bogdzia 20:02, 09 sty 2013

Martek napisał(a)
Bogdziu ornitologia jak zawsze na sześć
Tulam i martkam

Martuś ja tez tuliskam i pozdrawiam.Dzieki za wizyty.
eliza3 20:03, 09 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Pozdrawiam.

Elizko dzięki za wizytę . Obiecuje zajrzec do Ciebie w najbliższym czasie ale teraz znów muszę przerwę zrobic bo boję o te oczy. pozdrawiam.

Bożenko, najpierw zdrowie, dbaj o siebie... u mnie dzisiaj wszystkich głowa boli, tylko ja się trzymam.