Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

hanka_andrus 08:59, 09 sie 2012

Podziwiam Was w ogrodzie u Ani! Ach te sielskie widoczki....machanie nóżkami w wodzie...... rozmowy.... pięknie mieliście!
A jaki zestaw towarzyski! Elita!
Nie mogę ogarnąć wpisów i naogądać się zdjęć!
Martek 10:53, 09 sie 2012

Właśnie moczenie nóżek beze mnie ...;( ))))))))))))))))
Witam i pozdrawiam w czwartkowe przedpołudnie Bożenko
eliza3 11:16, 09 sie 2012

Dzień dobry, a zapowiada się rzeczywiście dobry, można moczyć nóżki i nie tylko. W ogrodzie chwasty mają się dobrze, ale co mi tam, trzeba korzystać ze słoneczka póki świeci i cieszy. Miłego dnia
jotka 11:18, 09 sie 2012

Bogdziu, masz mniej renklod do przerobu, bo najmniej dojrzałe tak mnie skusiły, że wzięłam bez pytania ...
pozdrawiam
majkel0326 12:06, 09 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu,wpadłam nadrobić zaległości i życzyć dobrej nocki

Maju wzajemnie dobrej nocy życzę . Mnie dziś wszystko od pielenia boli a prawie cały ogród i tak w chwastach. Nie do przerobienia ta robota a jeszcze borówki trzeba zrywac i renklody , robic ogórki i czort nie wie co. Pewnie to dobrze znasz.Pozdrówka.

Tak,znam Też coś ciągle zrywam i zbieram w ogródku.No i te zaprawy.Wczoraj robiłam w słoiki buraczki,dziś robię sałatki z cukinią.Czasami już się nie chce,ale ja nie lubię jak coś się marnuje.Poza tym zima długa i fajnie będzie się słoiki ze spiżarni przynosiło
aldonaz 13:04, 09 sie 2012

Witaj Bożenko, jakoś trudno wrócić do codziennych zajęć i szarości mojego ogrodu po tak ekscytującym pobycie u Ani i jej tryskającym zielenią i innymi kolorami ogrodzie. Próbuję zasadzić wszystko, co przywiozłam, ale susza nie sprzyja przyjmowaniu się roślin. Miło mi było spotkać Cię ponownie, i myślę, że nie ostatni raz. Pozdrawiam gorąco
Bogdzia 14:36, 09 sie 2012

Ewa napisał(a)

Dojrzewają jabłka

i pilnie trzeba zagospodarowac renklody których w tym roku jest mnóstwo.

Czy można się poczęstować, bo tak ładnie wygladają aż chce się sięgnąć po nie
Bogdziu nie mogę się naoglądać zdjęć zrobionych u Ani

Częstuj się Ewciu, słodziutkie jak miód.Nie dziwię sie że oglądasz zdjecia od Ani bo było bardzo fajnie, szkoda że jesteś chora i nie mogłaś przyjechac. Pozdrówka Ewuniu.
Bogdzia 14:42, 09 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
Podziwiam Was w ogrodzie u Ani! Ach te sielskie widoczki....machanie nóżkami w wodzie...... rozmowy.... pięknie mieliście!
A jaki zestaw towarzyski! Elita!
Nie mogę ogarnąć wpisów i naogądać się zdjęć!

To Ci zdradzwę w tajemnicy ( Ani nie wolno tego czytac) że Ani było bardzo przykro ze nie piszesz nic w wątku spotkaniowym . Musiałam ją uświadomic że wyjechałaś bo najwyraźniej bardzo zależało jej na Twoim zdaniu. Ucieszy sie jak przeczyta Twoje słowa że nie możesz sie naoglądac zdjęc i ogarnąc wpisów.Do Elity należy kilka osób których tu zabrakło. Na pewno do nich należysz TY.
Bogdzia 14:44, 09 sie 2012

Martek napisał(a)
Właśnie moczenie nóżek beze mnie ...;( ))))))))))))))))
Witam i pozdrawiam w czwartkowe przedpołudnie Bożenko

Martus jak my moczyłyśmy nogi to Ty byłaś w basenie więc tez się moczyłaś i to bardzo blisko nas, więc jakby z nami. Czyli moczyłyśmy się razem.
Bogdzia 14:47, 09 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Dzień dobry, a zapowiada się rzeczywiście dobry, można moczyć nóżki i nie tylko. W ogrodzie chwasty mają się dobrze, ale co mi tam, trzeba korzystać ze słoneczka póki świeci i cieszy. Miłego dnia

Elizko witaj. U mnie rano było słoneczko a przed chwilą deszcz. Super pogoda dla chwastów. Niedługo nie bedzie mnie spod nich widac. A i firma wywożąca śmieci ma na nich dobry u mnie zarobek.Odpoczywaj na słoneczku a chwasty może łatwiej wyrwiesz jak będą większe.Pozdrówka.