Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kindzia 10:41, 14 mar 2013

Wszędzie napadało...tylko u nas łyso Mam nadzieję, że w nagrodę mróz nas ominie

Zdrówka życzę Bogdziu i macham tradycyjnie
boguslawa_ma... 11:08, 14 mar 2013

Ja też życzę ci miłego dnia
Mala_Mi 11:50, 14 mar 2013

Też mówię grypa sio!!!!!
Mala_Mi 15:18, 14 mar 2013

No to sobie pogadali Po męsku Mniejszy nawrzucał większemu Fotka tylko dla Ciebie... u mnie jej nie ma Jak zdrówko ???

Pszczelarnia 15:21, 14 mar 2013

Czytałam, że obawiasz się słońca i mrozu a tu jeszcze grypa? Precz do morza z wirusami.
Urszulla 15:31, 14 mar 2013

Życzę zdrówka i sił w pełni, bo mimo że zimowo i śnieżnie za oknem w przyszłym tyg. znowu wiosna zawita
ka1sia 15:33, 14 mar 2013

Bogdziu, nie daj się grypie! wygoń dziada zdrowka Ci życzę
Mala_Mi 15:53, 14 mar 2013

Zapomniałam napisać, że mama dziś ratowała czyżyka co się wpakował w szybę... byłam w łazience... się kąpałam i nie miałam jak pomóc wiec tylko krzyknęłam, że Ty wodą po łebku polewasz troszkę..... polała 2 razy i za drugim razem się ocucił. Pogrzała go trochę w dłoni i puściła.. odfrunął
Wogle mama stwierdziła, że u mnie może się gapić całymi dniami na ptaszki.. i chyba nic nie robi bo tylko sie patrzy.... dostałą jeszcze lornetkę i już wogle zabawa na całęgo. Będzie u siebie też wieszać takie karmniki przed blokiem. karmiła gołębie, ale ludzie zaczęli psioczyć i musiała przestać ..
I mam pytanko.. resztę ugotowanych ziemniaków wyniosła na ziemię, gdzie się stołują też kruki i wrony, sierpówki.. można im to dawać? Oczywiście wydziobały wszytko od razu I jest pełna zachytów nad grubodziobem
Bogdzia 16:59, 14 mar 2013

Anitko, Irenko,Haniu,Kasiu, Bogusiu ,Aniu,Ewo, Ula i druga Kasiu, jesteście kochane że do mnie zaglądacie jak mnie nie ma. Dzięki za życzenia zdrowia. Pewnie nie bedzie to grypa tylko angina bo na gardle sie wszystko skupiło, niestety to mój problem związany z pracą zawodową, mam zmiany w gardle i właściwie zimą na powietrzu nie mogę powiedziec nic bo od razu jestem chora, ale nie będe Was zanudzac. Dzięki za zyczenia zdrowia a Ani dodatkowo za cudne zdjęcie. Mój aparat bardzo kiepsko robi zdjecia dzwońcom a tu są prześliczne. Ja dziś też robiłam zdjęcia głównie kwiczołom ale również sójkom, sikorkom , szczygłom, czyżykom , tak z 800 zdjec..A wogóle to mam zły humor bo ścieliśmy dużego swierka, musieliśmy ściąc ze względu na bezpieczeństwo domu ale mi go żal , o moim M nie wspomnę bo przez kilka lat nie mogłam go przekonac do tego ścięcia i nadal nie wyrazał zgody , sama złożyłam w Gminie podanie o wycięcie no i dziś został wycięty. Kto u mnie był to wie taki koło domu.Pusto się zrobiło ale moim zdaniem to było konieczne bo rósł chyba bardziej niż na drożdżach i kiedyś nie dało by się wyciąc bo przy samym domu rósł.M prawie na mnie obrażony.

Bogdzia 17:00, 14 mar 2013

asc napisał(a)
Zapomniałam napisać, że mama dziś ratowała czyżyka co się wpakował w szybę... byłam w łazience... się kąpałam i nie miałam jak pomóc wiec tylko krzyknęłam, że Ty wodą po łebku polewasz troszkę..... polała 2 razy i za drugim razem się ocucił. Pogrzała go trochę w dłoni i puściła.. odfrunął
Wogle mama stwierdziła, że u mnie może się gapić całymi dniami na ptaszki.. i chyba nic nie robi bo tylko sie patrzy.... dostałą jeszcze lornetkę i już wogle zabawa na całęgo. Będzie u siebie też wieszać takie karmniki przed blokiem. karmiła gołębie, ale ludzie zaczęli psioczyć i musiała przestać ..
I mam pytanko.. resztę ugotowanych ziemniaków wyniosła na ziemię, gdzie się stołują też kruki i wrony, sierpówki.. można im to dawać? Oczywiście wydziobały wszytko od razu I jest pełna zachytów nad grubodziobem

Jesli zjedza od razu to można dawac ale nie powinno leżec bo szybko się psuje i wtedy już szkodzi.