Witam!
Przeszłam się dziś po ogrodzie, u mnie jeszcze śnieg gdzieniegdzie leży, ale wypatrzyłam krokusy, które wychodzą z ziemi i oceniłam część żurawek - te w zdecydowanej większości ładnie wyglądają. Jutro kolejny obchód
Pozdrawiam
Dziś miałam umyć w kuchni i u Kini w pokoju, bo okropnie zabrudzone i faktycznie słońca nie byłoby niedługo widać, ale wieje dziś za mocno i nie chciało mi się głowy na to zimno wystawiać. Do świąt to i tak deszcz zdąży zabrudzić znowu i pod koniec marca kolejne mycie pewnie nas czeka
Pozdrawiam
U mnie jeszcze słabo puka, bo niby po +4/5, ale śniegu było miejscami bardzo dużo i jeszcze topnieje. Muszę u swojej mamy sprawdzić jak wyglądają przebiśniegi te najzwyklejsze, bo takich jeszcze nie wsadziłam a ona ma mnóstwo. Jesienią powsadzałam te takie jakby podwójne przebiśniegi, ale nie wiem czy one tak samo szybko wychodzą czy są późniejsze? Ma ktoś takie?
Pozdrawiam
U mnie sałata już pomału wschodzi, rzeżucha już konkretniejsza się robi. Jutro porobię zdjęcia, bo aparat w ładowarce. Wyczytałam, że za szybko posiałam chyba sałatę ozdobną, bo za bardzo się może "powyciągać", ale jeszcze pół paczuszki zostało to później tez wysieje i powinna być normalniejsza
Pozdrawiam
Na zdjęciach wydaja się duże, ale pomieszcza tak po 3-4 kwiaty, może ten koszyk więcej doniczek zmieści, ale jeszcze muszę znaleźć jakiś wypełniacz, żeby donic nie było widać
w tle część małej pomocnicy
Pozdrawiam