Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

martaibartek 13:51, 15 mar 2014

Ewelinko wielkie dzięki za info, w takim razie chyba odpuścimy, tym bardziej, że pogoda nieciekawa...

Cieszę się, że przynajmniej spotkanie z Kubusiowem było udane
Juzia 16:19, 15 mar 2014

My też się ospujemy!
Łączę się w bólu
martaibartek 16:49, 15 mar 2014

Ewelinko jeszcze jedno pytanko: czy te wszystkie stanowiska/stragany są pod dachem? co oprócz roślinności się tam znajdowało- sprzęt? elementy dekoracyjne?
Welka 17:06, 15 mar 2014

Juzia, czekam teraz czy Kini nie wysypie, Karol już praktycznie same strupki ma .
Marta, jedno duże było z wikliną - koszyki, wianki, kulki itp. Z dwa były z karmnikami, budkami dla ptaków itp. Takich rzeczy jak lampiony nie widziałam, a jeśli chodzi o sprzęt to jakieś pojedyncze rzeczy typu sekatory - przynajmniej nic innego mi się nie rzuciło w oczy. Jakieś było z miodem, inne z kiełbasami i chyba tyle. Wszystko na szczęście pod dachem
monteverde 19:00, 15 mar 2014

Welka napisał(a)
Beta, jak masz zdjęcia to wrzuć do wątku o opuchlakach, bo ja nie umiem rozpoznawać - wczoraj jajeczka ślimaka wzięłam za opuchlakowe, więc nie pomogę.

Bo już niektórzy z tym opuchlakiem świrują nikt nie miał opuchlaków nagle wszędzie opuchlaki już się nocą śnić zaczynają
monteverde 19:02, 15 mar 2014

Chcesz ładne sadzonki traw i bylin nie trzy ździebełka? to tutaj http://www.barwyogrodow.pl/index.php?/category/86 no i wrzuć te zdjęcia
Welka 18:46, 20 mar 2014

Aniu, mam jedno zdjęcie bardzo słabej jakości, reszta (całe 3) są tragiczne, chyba któreś z dzieci "bawiło" się ustawieniami. Z opuchlakami wcale się nie dziwię, że ludzie "świrują" - sama na żurawki wydałam gdzieś z 1,5 tys. w sumie i trochę szkoda nawet samej kasy za tylko te rośliny, chwilowo nie wygrzebuję żadnych potworów (tfu tfu).
Pozdrawiam
Welka 18:50, 20 mar 2014

Dziś piękny dzień, wiosna cudnie się przywitała.

berberys

przylaszczki: różowa

i mizerna, ale odżyła: biała
Welka 18:53, 20 mar 2014

krokusowo

i teraz przykład, jak trzeba sobie oznaczać zdjęcia, bo pamięć bywa zawodna. Pośrodku tych dwóch kęp wsadzona jest host, oczywiście byłam pewna, że cała kepa rośnie bardziej po prawej, teraz wiem, że bardziej po lewej stronie

Welka 18:54, 20 mar 2014

trawy już rozczesane, podcięte leciutko i już mogą zasłaniać przekwitające krokusy