Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Majuniaa 13:17, 31 lip 2014

Witam serdecznie, bardzo mi się u Ciebie podoba. A z ostatnich zdjęć - to urzekły mnie bardzo czosneczki
kachat 13:40, 31 lip 2014

Bardzo ładne zdrowe roślinki, szczególnie czosneczki Moje czosnki zwisły strasznie główkami do samej ziemi, a twoje tak pięknie na baczność się trzymają... Zastanawiam się, co robię źle
martaibartek 07:51, 01 sie 2014

Ewelinko puk puk!
Welka 17:38, 01 sie 2014

EPODLAS napisał(a)
Ewelinko, miłego odpoczynku na wakacjach. Odpocznij pszczółko. Pozdrawiam.

Bożenko, wróciliśmy we wtorek w nocy wypoczęci i szczęśliwi, ze w końcu udało się gdzieś wyjechać
Buziaki
Welka 17:39, 01 sie 2014

Kondzio napisał(a)
Widziałem ze wruciliscie cali i zdrowi buziam was

Dojechaliśmy przed 2 w nocy, końcówka już była męcząca, ale bez problemów dotarliśmy.
Dzięki za możliwość odwiedzenia Waszego zakątka
Buziaki
Welka 17:41, 01 sie 2014

Majuniaa napisał(a)
Witam serdecznie, bardzo mi się u Ciebie podoba. A z ostatnich zdjęć - to urzekły mnie bardzo czosneczki

Majunia, pewnie masz do mnie niedaleko, więc zapraszam, co prawda ogród teraz wypalony przez słonce, ale nie wszystko wygląda tak źle jak trawnik.
Buziaki
Welka 17:44, 01 sie 2014

kachat napisał(a)
Bardzo ładne zdrowe roślinki, szczególnie czosneczki Moje czosnki zwisły strasznie główkami do samej ziemi, a twoje tak pięknie na baczność się trzymają... Zastanawiam się, co robię źle

Witam!
Czosnki po ostatnich upałach niemalże popalone, aż Ania Monte zastanawiała się co to za odmiana, bo takiej nie widziała Po deszczu tez trochę się pokładają, ale wracają później do pionu, może za płytko wsadziłaś cebulki? Kiedyś moja mama lilie wsadziła za płytko i później pod ciężarem kwiatów położyła się wyrywając cebulę, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Buziaki
Welka 17:46, 01 sie 2014

martaibartek napisał(a)
Ewelinko puk puk!

Kto tam?
Już wróciłam, ale dopiero dziś deszcz zmusił mnie do siedzenia w domu przed komputerem, więc spróbuję się ogarnąć chociaż u siebie w wątku
Buziaki
Majuniaa 21:30, 01 sie 2014

Wiesz co? Niesamowite, mamy chyba domki wybudowane wg tego samego projektu. Czytam właśnie Twoj wątek od poczatku i widzę identyczny domek ))
MarekW 00:24, 02 sie 2014

Welko także tutaj chcę podziękować za przemiłe spotkanie i gratuluję ślicznego ogrodu. Ciągle jestem pod wrażeniem zgromadzonej kolekcji żurawek