Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

nicol21 16:22, 02 sie 2014

Byłam u Ciebie jakoś wczesną wiosną i teraz trafiłam znów. Zmian że hoho! Fajowo jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Welka 23:58, 02 sie 2014

Majuniaa napisał(a)
Wiesz co? Niesamowite, mamy chyba domki wybudowane wg tego samego projektu. Czytam właśnie Twoj wątek od poczatku i widzę identyczny domek ))

Majunia, daj spokój z czytaniem, wpadaj na żywo zobaczysz i o zmianach Ci poopowiadam Projekt to dom w winorośli (z jakimś numerkiem chyba) i chyba stąd te elementy winogron u mnie
Pozdrawiam
Welka 00:00, 03 sie 2014

MarekW napisał(a)
Welko także tutaj chcę podziękować za przemiłe spotkanie i gratuluję ślicznego ogrodu. Ciągle jestem pod wrażeniem zgromadzonej kolekcji żurawek

Marku, zaraz Wam podam jakie rozchodniki wzięliście (o ile wziąłeś ze sobą z Ol)
Pozdrawiam
Welka 00:01, 03 sie 2014

nicol21 napisał(a)
Byłam u Ciebie jakoś wczesną wiosną i teraz trafiłam znów. Zmian że hoho! Fajowo jest!

Dzięki, jeszcze dużo do zrobienia, ale ciągle działamy. Dziś M dał mi nowe pole do popisu (malutkie, ale zaskoczył mnie, bo kiedyś mu mówiłam, ze coś takiego bym chciała i myślałam, ze zapomniał, a sam z siebie zrobił )
Pozdrawiam
EPODLAS 21:46, 06 sie 2014

Ewelinko, cieszę się że urlop się udał. Jak tam twoje trawki, bo moje rosną jak szalone. Jadę dopiero w sobotę, mam nadzieję że dobre ogrodowe duszki pomogły moim roślinkom i przeżyją. Pozdrówka.
Kondzio 22:44, 06 sie 2014

Jaki piesek nie mam to tamto zdjecia i koniec nie ma usprawiedliwien
bociek 11:39, 07 sie 2014

Pokaz psiulka
Welka 14:38, 08 sie 2014

Pada, więc jestem tu
Bożenko, trawki wyjątkowo pięknie rosną w tym roku, upały im nie straszne. Nawet Frosted Curls, która z 2 lata się u mnie męczyła, w końcu przypomina taką ze zdjęć. U mnie dziś cały dzień pada z czego ogromnie się cieszę, bo może trawnik odżyje, a i roślinom przyda się więcej wody niż jestem w stanie im dostarczyć z węża ogrodowego.
Kondziu, Boćku - nie mam zdjęć pieska, bo gdzieś za 2 tygodnie będzie u nas, w środę byliśmy go sobie zarezerwować, ale już się w niej zakochałam. Jak tylko będzie u nas zasypię Was zdjęciami
Pozdrawiam
Welka 14:40, 08 sie 2014

Mam za to zdjęcia z ogrodu
wiaderko roślin od Ani Monte

rozchodnik Matrona

powtórne kwitnienie ostróżki

aloha
Welka 14:43, 08 sie 2014

Polar Bear z kijem jako podpórką, bo wyginało olbrzymie kwiaty

White Double Delight

"biuściasta" dziś już leży po deszczu, mimo podpórki dużo gałęzi połamało. Jest piękna do pierwszych dużych opadów