Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

zawitka 11:05, 11 lis 2012

Witaj Elu zachwycona jestem juką -piękna rabatki też urokliwe a politykami nie ma co się przejmować itrza robić swoje Pozdrawiam
Urszulla 11:37, 11 lis 2012

Patriotycznie u Ciebie się zrobiło, ale to miłe jak sam człowiek od siebie ma taką chęć a nie pod przymusem
EPODLAS 12:27, 11 lis 2012

Elizo, przyznaję się bez bicia, nie wywiesiłam flagi, nie mam jak. Ale cieszę się, jak widzę flagi u innych. U nas niestety jest ich mało. Oby tylko znowu jakiś rozrób nie było.
Bogdzia 12:57, 11 lis 2012

Wpadłam zobaczyc karmnik a tu zamiast niego flaga na wspaniałym maszcie . Co do róż to ja wiem ze one wytrzymują tylko temp do -5 stopni a potem już marzna więc powinny byc tak zakopczykowane zeby temp nie spadła niżej a u mnie przy gruncie było już w tym roku -10 stopni a na wysokosci 1,5m -8 stopni więc mam róże zakopczykowane ale te w ciepłe dni pewnie lepiej by było je odkopac ale nie będę juz tego robic , trudno co będzie to bedzie. Róze bardzo mnie wkurzaja z ta ciągłą ich pielegnacja i zaczynam pomału wymieniac je na powojniki ale te tez grymaśnice.
vita 13:20, 11 lis 2012

To mi się podoba! Gdyby zacząć odnosić się z rezerwą do wszystkiego, co nam się próbuje obrzydzić, to...znaczyłoby chyba tyle, że jesteśmy podatni na manipujację? O wartości trzeba dbać, pomimo
Miałam o doniczkach napisać, następnym razem.
wiunia 13:21, 11 lis 2012

No to ja tez pokażę naszą flagę

A co?
eliza3 13:24, 11 lis 2012

halina_zawitkowska napisał(a)
Witaj Elu zachwycona jestem juką -piękna rabatki też urokliwe a politykami nie ma co się przejmować itrza robić swoje Pozdrawiam

Miło, że wpadłaś i masz rację róbmy swoje Miłej niedzieli.
eliza3 13:28, 11 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Patriotycznie u Ciebie się zrobiło, ale to miłe jak sam człowiek od siebie ma taką chęć a nie pod przymusem

Amerykanie świętują z wielką fetą, a my co? Też mamy swoje Święto Niepodległości.
eliza3 13:30, 11 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Elizo, przyznaję się bez bicia, nie wywiesiłam flagi, nie mam jak. Ale cieszę się, jak widzę flagi u innych. U nas niestety jest ich mało. Oby tylko znowu jakiś rozrób nie było.

Masz rację, ludzie powinni świętować, a nie szukać okazji do rozróby...
eliza3 13:34, 11 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Wpadłam zobaczyc karmnik a tu zamiast niego flaga na wspaniałym maszcie . Co do róż to ja wiem ze one wytrzymują tylko temp do -5 stopni a potem już marzna więc powinny byc tak zakopczykowane zeby temp nie spadła niżej a u mnie przy gruncie było już w tym roku -10 stopni a na wysokosci 1,5m -8 stopni więc mam róże zakopczykowane ale te w ciepłe dni pewnie lepiej by było je odkopac ale nie będę juz tego robic , trudno co będzie to bedzie. Róze bardzo mnie wkurzaja z ta ciągłą ich pielegnacja i zaczynam pomału wymieniac je na powojniki ale te tez grymaśnice.

No, właśnie sama nie wiem co z tymi różami... są piękne i tak bardzo mi się podobają, ale trochę z nimi zachodu. Pogoda ciągle się zmienia, więc faktycznie musiałabym z łopatą ganiać, więc chyba tak je zostawię... co będzie to będzie...