Ja też wieszam na niej słoninkę, bo gałązki wiotkie i większe ptaki nie maja tak łatwo aby ukraść całą słoninkę... a i jastrzębiom trudno tam się dostać aby upolować ptaki.
Mam ją na zimę podświetlaną.... wygląda super... Tak, że nie dość że łądnie wygląda zimą to i ptaki ją lubią
A aniołek śliczny.... ja zdolności takich nie posiadam, tym bardziej z miła chęcią oglądam takie cudeńka u innych...
Elizo gratuluję zdolności manualnych jeszcze raz,miłej niedzieli życzę.
Elu cudny aniołek. Masz zdolne ręce.
Rzeczywiście cudniasty dodatek do prezentów. Wyobraziłam sobie też piękne pudełko pełne aniołków. Ale rarytasik.....no i pomarzyłam......uwielbiam O.
Eliza, też mam taka wierzbę i też ja lubię...chociaż śmieciuch straszny Najbardziej ją lubie zimą... za pomarańczowe poskręcane gałązki...
Ja zimą wieszam na niej jedzonko dla ptaszków, dzięki temu mogę je obserwować przez okno, jak kawkę piję... zawsze działa to na mnie pozytywnie
Ja też wieszam na niej słoninkę, bo gałązki wiotkie i większe ptaki nie maja tak łatwo aby ukraść całą słoninkę... a i jastrzębiom trudno tam się dostać aby upolować ptaki.
Mam ją na zimę podświetlaną.... wygląda super... Tak, że nie dość że łądnie wygląda zimą to i ptaki ją lubią
A aniołek śliczny.... ja zdolności takich nie posiadam, tym bardziej z miła chęcią oglądam takie cudeńka u innych...
Piszesz, że podświetlasz swoją wierzbę, ja też mam lampę pod wierzbą, ale zimą rzadko zapalam... oj, trzeba to zmienić i czasem zapalić... pozdrawiam