Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Elfik 20:02, 25 wrz 2012

Elu, też się zachwycam Chorwacją, choć byłam tylko na Krk-u. A moje dzieci właśnie wróciły z Hvaru - uśmiałam się, bo nie wiedziałam, że roślinka, o której opowiadała mi córka (nabrała męża na: "ooo, zobacz, jakie fajne owocki...") to tryskawiec sprężysty
Ale dobrze jest wrócić do kwiatków na rabatkach????? Pozdrawiam!
eliza3 20:15, 25 wrz 2012

Mój też właśnie napalił w kominku i niedługo też pewnie w kostium wskoczę... czyżby urlop za krótki
Kindzia 20:19, 25 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Mój też właśnie napalił w kominku i niedługo też pewnie w kostium wskoczę... czyżby urlop za krótki

Możesz nawet bez sobie siedzieć, dzieci Cię nie podglądają.
eliza3 20:24, 25 wrz 2012

Elfik napisał(a)
Elu, też się zachwycam Chorwacją, choć byłam tylko na Krk-u. A moje dzieci właśnie wróciły z Hvaru - uśmiałam się, bo nie wiedziałam, że roślinka, o której opowiadała mi córka (nabrała męża na: "ooo, zobacz, jakie fajne owocki...") to tryskawiec sprężysty
Ale dobrze jest wrócić do kwiatków na rabatkach????? Pozdrawiam!

To Twoja córka miała z tego tyle samo uciechy co ja.
Myśmy przejechali w tydzień całe wybrzeże, aż do Dubrownika. Widoki wspaniałe, klimat we wrześniu idealny, to był udany wyjazd. Znowu tam pojadę , ale w domu najlepiej
popcorn 20:27, 25 wrz 2012

Ale fajnie! A u sąsiadów milin pozawiązywał owoce! Myślałam że u nas to niemożliwe... ciekawe czy dojrzeją nasiona??
pozdrawiam!!
eliza3 20:27, 25 wrz 2012

Kindzia napisał(a)

Możesz nawet bez sobie siedzieć, dzieci Cię nie podglądają.

Ha, ha, ha Przeczytałam to mojemu M , ale mu się ten pomysł spodobał
eliza3 20:30, 25 wrz 2012

popcarol napisał(a)
Ale fajnie! A u sąsiadów milin pozawiązywał owoce! Myślałam że u nas to niemożliwe... ciekawe czy dojrzeją nasiona??
pozdrawiam!!

Z tego co wiem u nas to bardzo rzadkie, ale nie niemożliwe, więc kontroluj sytuację dasz znać
Bogdzia 20:57, 25 wrz 2012

Poczytałam.Jeszcze raz obejrzałam zdjęcia, piękne. Pozdrawiam .
EPODLAS 21:54, 25 wrz 2012

Elizo, też byłam w Chorwacji. Zwiedziliśmy całe wybrzeże chorwackie, a na końcu zwiedziliśmy Dubrownik. To piękny kraj. Ja zapamiętałam oleandry rosnące przy drogach jak nasze bzy, jadłam figi prosto z dużych drzew figowych. No i morze, które ma taki turkusowy kolor. Na pewno jeszcze tam pojadę. Piękne zdjęcia z wycieczki.
eliza3 22:25, 25 wrz 2012

EPODLAS napisał(a)
Elizo, też byłam w Chorwacji. Zwiedziliśmy całe wybrzeże chorwackie, a na końcu zwiedziliśmy Dubrownik. To piękny kraj. Ja zapamiętałam oleandry rosnące przy drogach jak nasze bzy, jadłam figi prosto z dużych drzew figowych. No i morze, które ma taki turkusowy kolor. Na pewno jeszcze tam pojadę. Piękne zdjęcia z wycieczki.

Robiłaś dokładnie to samo co ja, we wrześniu oleandry już przekwitały, ale za to bugenwille były boskie, no i figi... mniam.