Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Mala_Mi 18:09, 23 wrz 2012

A mój milin nie daje owoców ...... Nawet nie wiedziałam jak wyglądaja...... i spoko ja w Chorwacji nie byłam... kiedyś tylko w JugosłAwii przejazdem do Turcji .. i tak dawno temu Wiec mi możesz poakzywać widoki dobrze znane.... ale jak widać nie każdemu....
eliza3 18:42, 23 wrz 2012

Roślina, która mnie zadziwiła... jak później wyczytałam to tryskawiec sprężysty. Kiedy dotknie się dojrzałego owocu wybucha rozsiewając nasiona, a sprawcę oblewa sokiem.
Trochę byłam zaskoczona, kiedy mnie opryskał

eliza3 18:57, 23 wrz 2012

asc napisał(a)
A mój milin nie daje owoców ...... Nawet nie wiedziałam jak wyglądaja...... i spoko ja w Chorwacji nie byłam... kiedyś tylko w JugosłAwii przejazdem do Turcji .. i tak dawno temu Wiec mi możesz poakzywać widoki dobrze znane.... ale jak widać nie każdemu....

Aniu, milin w naszym klimacie podobno nie wydaje nasion, dlatego dla mnie to też było ciekawe spostrzeżenie.
Chorwację polecam, ja się zakochałam i będę tu wracać.

Bogdzia 19:51, 23 wrz 2012

>Sliczne zdjęcia , mnóstwo błękitu i słoneczka. Przy okazji zobaczyłam jakiego dużego masz rh, piękny okaz.
viva 20:25, 23 wrz 2012

Elu miałaś piękny lazurowy urlop i naogladałaś się egzotycznych roślin. Kiedys dawno byłam w tamtym rejonie i na mnie duże wrażenie robiły ogromne bugenwille.
Bardzo Ci dziękuję za wszystkie przemiłe wpisy na temat mojego ogrodu, czasem mi potrzeba miłego słowa dla dodania zapału
Jestem pełna uznania dla umiejętności Twojego męża i syna, taras jest suuuuper
eliza3 20:35, 23 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
>Sliczne zdjęcia , mnóstwo błękitu i słoneczka. Przy okazji zobaczyłam jakiego dużego masz rh, piękny okaz.

Urlop był słoneczny z czego byliśmy zadowoleni, ale jak zwykle trochę za krótki, ale dobre i to. Naładowałam akumulatory i mogę cieszyć się kolorami jesieni, u nas też pięknie. Pozdrawiam.
an_tre 20:39, 23 wrz 2012

eliza3 napisał(a)

Elu piękna podróż, cudowne widoki i tyle nowych wrażeń i informacji o roślinach, Dziękuję za podzielenie się wspomnieniem o słonecznej Horwacji
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eliza3 20:44, 23 wrz 2012

viva napisał(a)
Elu miałaś piękny lazurowy urlop i naogladałaś się egzotycznych roślin. Kiedys dawno byłam w tamtym rejonie i na mnie duże wrażenie robiły ogromne bugenwille.
Bardzo Ci dziękuję za wszystkie przemiłe wpisy na temat mojego ogrodu, czasem mi potrzeba miłego słowa dla dodania zapału
Jestem pełna uznania dla umiejętności Twojego męża i syna, taras jest suuuuper

Kiedy byłam tam pierwszy raz zachwyciły mnie oleandry, tym razem bugenwille, bo oleandry już przekwitały, ale tak pięknych róż jak Twoje tam nie widziałam, więc mamy to czego inni nie mają
Za taras dziękuję w imieniu chłopaków.
popcorn 20:47, 23 wrz 2012

Elu cudne wakacje, pięknie tam! Fajnie że udało się Wam przedłużyć wakacje... dzisiaj w nocy ma być 0 stopni
pozdrawiam!
eliza3 20:53, 23 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Elu piękna podróż, cudowne widoki i tyle nowych wrażeń i informacji o roślinach, Dziękuję za podzielenie się wspomnieniem o słonecznej Horwacji

Aniu, cieszę się, że zdjęcia Ci się podobały, kiedyś fociłam widoki i ludzi, teraz coraz częściej roślinność, ale obok widoków nie można przejść obojętnie.