Cześć Ewelinko, nie jesteś dla mnie anonimowa bo zaglądam do Ciebie a na rozpoczęciu sezonu niestety nie byłam tylko oglądałam w telewizji ale uwielbiam jeździć w Twoje okolice na moto
Miło Cię powitać i jak znasz jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania to pisz proszę a może jakieś fajne drogi do podróżowania na moto ?
Witam!
Przejrzałam sobie jeszcze raz wątek, bo nie pamiętam czy zostawiłam wpis, do piękna niewiele mu brakuje
Byłaś w kwietniu na Warmii, u mnie w Gietrz., na rozpoczęciu sezonu moto?
Pozdrawiam
Cześć Ewelinko, nie jesteś dla mnie anonimowa bo zaglądam do Ciebie a na rozpoczęciu sezonu niestety nie byłam tylko oglądałam w telewizji ale uwielbiam jeździć w Twoje okolice na moto
Z największą przyjemnością dziękuję za zaproszenie. Niestety przy takiej pogodzie chyba szybciej zamkniemy sezon ale to nic, w przyszłym roku znów będzie sezon
My akurat kupujemy wyjazdu z gruponu wikendy i staramy sie jeżdzić popolsce teraz jesteśmy maniakami zwiedzania całego śląska i nie tylko nie mieliśmy jeszcze złych doswidczen z gruponem ale powiem szczeze jak bym znalazł naprawde dobrego zdazeni agroturystyke na pewno bym jezdził uwielbiam regionalizm kuchnie i sztuke ludową i nato nie oszczedzamy
tylko, że ciężko znaleźć takie gospodarstwo agroturystyczne z tradycjami ale nie niemożliwe więc ja póki co, jak się da to uprawiam z M. turystykę motocyklową a jak się nie da to samochodem i mam urozmaicenie
A znasz takie miejsca Agro my przeważnie samochodowe bo nie jezdze motorem Zawsze uwazałem ze to nie bezpieczne i sie bojem
Z największą przyjemnością dziękuję za zaproszenie. Niestety przy takiej pogodzie chyba szybciej zamkniemy sezon ale to nic, w przyszłym roku znów będzie sezon
To po drodze możesz wstąpić do mnie
W ogrodzie mnóstwo zmnian, rabaty poszerzone, kanciki porobione i to już mnóstwo roboty
Brakiem weny się nie przejmuj, na pewno przyjdzie - polecam popodglądać ogrody : z lustrem i u greglis, na pewno tam znajdziesz inspirację
A córki prześliczne i raczej wyglądasz jak ich siostra a nie mama
Ja swój ogród robię etapami, ale i tak ciągle coś zmieniam i przesadzam
Eeeeeeee, jazda na motorze nie jest niebezpieczna jeśli jest się ostrożnym i jeździ się rekreacyjnie a jest naprawdę super
ostatnio zwiedzonym miejscem była Białowieża - "Pod Żubrem" ul. Południowa 33 i dodam że bywa, iż pod okno (rzadko bo rzadko ale się zdarza) podchodzi żubr
To po drodze możesz wstąpić do mnie
W ogrodzie mnóstwo zmnian, rabaty poszerzone, kanciki porobione i to już mnóstwo roboty
Brakiem weny się nie przejmuj, na pewno przyjdzie - polecam popodglądać ogrody : z lustrem i u greglis, na pewno tam znajdziesz inspirację
A córki prześliczne i raczej wyglądasz jak ich siostra a nie mama
Ja swój ogród robię etapami, ale i tak ciągle coś zmieniam i przesadzam
Buźka i powodzenia
Właśnie Aguś, etapy tak jak u Ciebie to jest to co będę robić bo inaczej się nie da (oczywiście jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze) Więc Tobie również będę kibicować ogrodowiskowo
Wielkie dzięki za zaproszenie
Mam pomysła !!!!!!!!!!! zrobię objazd ogrodów z M. na motorze skoro poznałam tylu życzliwych Ogrodowiczów - hura !!!!!!!!!