Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

hanka_andrus 17:29, 15 gru 2012

Julitko, wywaliłaś się?Uważaj,może to skutkować przemieszczeniem krążków w kręgosłupie.....
U mnie to się stało.....po 3 klapnięciach na d....o!.
kasik778 13:04, 16 gru 2012

Kindzia napisał(a)
Titanic na Polsacie Idę oglądać
Dobrej nocy

chyba nie pierwszy raz oglądasz jak tam przygotowania do świat? zawiesiliście lamki?
pozdrawiam
JulkAd 18:35, 16 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Julitko, wywaliłaś się?Uważaj,może to skutkować przemieszczeniem krążków w kręgosłupie.....

Haniu nie strasz mnie, bo ja mam już problemy z kręgosłupem..odzywa się "skubany" na wiosnę...a słowo wywaliłam jest zbyt delikatne w tej sytuacji....nic tylko raki trzeba założyć na buty
Kindzia 21:14, 16 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Macham do was znad morza!

Ja też macham I z Zabrza, i z Pszczyny
I za odwiedziny dziękuję
Kindzia 21:15, 16 gru 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kindziu... Miłych przygotowań do świąt... Ja tylko posprzątać zdążyłam tak gruntownie i nic się nie dzieje u mnie więcej... Ale, jak pisała Hania, jeszcze tydzień mam czasu...

A dziękuję
Mnie jeszcze drugi dom został. Ale w tym tygodniu zdążę, Jak to dobrze, że odwilż
Kindzia 21:16, 16 gru 2012

BarbaraM napisał(a)
A podbeskidzie macha do morza !!!
Och,ale daleko...

Kindziu ja z rewizytą jestem
Buziaki.

Jak miło
Kindzia 21:23, 16 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu..zwalniam przymusowo. Odwilż przyszła i mojej kości ogonowej się dostało i głowa na ciśnienie zareagowała...może trochę więcej do porządków się przyłożę w tygodniu, ale na pewno nic na siłę. Pozdrawiam sobotnio, chociaż Ty pewno na wyjeździe, ale buziaki i tak zostawiam

O matko, Bidulko! Potłukłaś się? U nas nie było ślisko, ale widziałam co działo się w różnych miejscach w Polsce Horror !!!!!
W sobotę dokończyliśmy okna. I pierogi ruskie zamrożone Jutro jeszcze okna w Zabrzu, ogarnąć trochę i do środy muszę ubrać choinkę. W czwartek muszę upiec biszkopt ( w Pszczynie nie potrafię piec w tamtym piekarniku, a biszkopt może być wcześniej, potem więcej nasączę), w piątek już jedziemy Całe 12 dni wolnego Potem ciężki okres w pracy, przyda mi się wolne, naładuję akumulatory
Kindzia 21:25, 16 gru 2012

kasik778 napisał(a)

Titanic na Polsacie Idę oglądać
Dobrej nocy

chyba nie pierwszy raz oglądasz jak tam przygotowania do świat? zawiesiliście lamki?
pozdrawiam

Nie pierwszy raz...zawsze oglądam, jak leci w telewizji Mam kilka takich filmów
Przygotowania w toku
Lampki na razie tylko w domu. Teraz, jak pojedziemy, to będą na zewnątrz dopiero. Czasu brakło
Kindzia 21:27, 16 gru 2012

JulkAd napisał(a)

Haniu nie strasz mnie, bo ja mam już problemy z kręgosłupem..odzywa się "skubany" na wiosnę...a słowo wywaliłam jest zbyt delikatne w tej sytuacji....nic tylko raki trzeba założyć na buty

Kiedyś też porządnego orła wywinęłam, wprawdzie dawno to było, a do dzisiaj pamiętam. Udo miałam sine ze dwa tygodnie.
Kindzia 21:31, 16 gru 2012

Zrobiłam 120 szt. ruskich, część przywiozłam do domu dla Grzesia, bardzo lubi, nie było przebacz

A za oknem dzisiaj wiosna prawdziwa była Mam zdjęcia, jutro pokażę, dzisiaj jeszcze tylko u Was poczytam i do łózia