Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Urszulla 21:43, 16 gru 2012

Łał.....pracy mnóstwo......jeszcze Ty w rozjazdach miedzy domami życzę Ci czasu z gumy i 4 par rąk do pomocy
Kindzia 21:58, 16 gru 2012

Ulcia ja u Ciebie, Ty u mnie
W tym roku nic artystycznego nie robię, nawet stroików...zawsze do pracy też robiłam, ale w tym roku nie zdążę. Ale choinkę z Pisarzowic przywiozłam i już ubrana w biurze stoi. Musi starczyć
Bogdzia 22:02, 16 gru 2012

Na te pierogi chętnie bym się wprosiła gdyby było bliżej, ja robię na wigilię tylko z kapustą i grzybami. Pozdrawiam Kasiu.
Ginger 22:04, 16 gru 2012

Kindzia napisał(a)
Zrobiłam 120 szt. ruskich, część przywiozłam do domu dla Grzesia, bardzo lubi, nie było przebacz

A za oknem dzisiaj wiosna prawdziwa była Mam zdjęcia, jutro pokażę, dzisiaj jeszcze tylko u Was poczytam i do łózia

Ja chcę ten talerzyk .... z zawartością !!!!!!! Ja też uwielbiam ruskie !!!!!!!!
Kindzia 22:11, 16 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Na te pierogi chętnie bym się wprosiła gdyby było bliżej, ja robię na wigilię tylko z kapustą i grzybami. Pozdrawiam Kasiu.

Ja tak bardzo lubię z kapustą i grzybami! Ale tylko ja I dla samej siebie nie robię. A może powinnam?
Mam zamrożone 70 szt., załapiesz się Bogdziu
Kindzia 22:13, 16 gru 2012

Ginger napisał(a)

Zrobiłam 120 szt. ruskich, część przywiozłam do domu dla Grzesia, bardzo lubi, nie było przebacz

A za oknem dzisiaj wiosna prawdziwa była Mam zdjęcia, jutro pokażę, dzisiaj jeszcze tylko u Was poczytam i do łózia

Ja chcę ten talerzyk .... z zawartością !!!!!!! Ja też uwielbiam ruskie !!!!!!!!

Za późno...już zjedzone
Nawet koleżanka Grzesia się załapała
Kindzia 22:36, 16 gru 2012

Dobranoc wszystkim zaglądającym
Mala_Mi 23:20, 16 gru 2012

Wreszcie coś innego niż pierniki...... pierniczki mogę oglądać, a pierogi też bym Ci podebrała I jeszcze z falbanka... tak zawija tylko moja koleżanka i babcia tak zawijała ..
Kindzia 08:46, 17 gru 2012

asc napisał(a)
Wreszcie coś innego niż pierniki...... pierniczki mogę oglądać, a pierogi też bym Ci podebrała I jeszcze z falbanka... tak zawija tylko moja koleżanka i babcia tak zawijała ..

Już gdzieś u kogoś pisałam...nie robię pierników...u nas w domu i u M nigdy się nie robiło, nie miałam po kim przejąć
Falbanki akurat są autorstwa mojego M On kleił pierogi, ja w tym czasie wałkowałam ciasto Ale falbanki przejął po mojej Rodzince, u Niego tylko się sklejało
JulkAd 09:19, 17 gru 2012

Ruskie u mnie idą jak woda, dobrze się nie obejrzę już nie ma. Na wigilię zamroziłam już z kapustą i grzybami, ale niestety ruskie zrobione w ubiegły poniedziałek w ilości 150 dzisiaj są tylko odległym wspomnieniem
Ale czy ja dobrze doczytałam? Czy dostępu do neta przez 12 dni nie będziesz miała?, czy jakiś mobilny załatwisz?...chociaż czasami to dobrze oderwać się od codzienności, miłego dnia Kasiu...uciekam na szybką kawę i idę na lekcje