Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

JulkAd 08:20, 18 gru 2012

Kasiu dzięki, przepis dostałam...miłego dnia życzę
Kindzia 09:37, 18 gru 2012

kasik778 napisał(a)
Kasiu bardzo ładna ta wiosna u ciebie, wrzosy wyglądają pięknie, a co tak szczelnie osłoniłaś?
a porządki świąteczne masz już w zasadzie za sobą, ja niestety nie, trzeba się męczyć
okna nieumyte, ciekawe kiedy to zdążę zrobić
pozdrawiam

Złudnie było
W kapturach siedzą hortensje ogrodowe, a to duże to magnolia.
Już finiszuję
Jak nie umyjesz, to świat się nie zawali U mnie mus w Zabrzu był, brudne były jak nie wiem co A w Pszczynie w lipcu były myte, też potrzebowały
Kindzia 09:54, 18 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Fajnie, że S. Ci pomoże. Ucałuj go za to ode mnie. Ja też bym chciała mieć takiego pomocnika. U mnie duży bałagani jak cholera.....za to w małym nadzieja bo czasem nachodzi go sprzątanie zwłaszcza kurzu i zamiatanie podłogi
A roślinki masz pięknie okryte....i jak to wszystko ładnie wygląda a w przyszłym roku będzie jeszcze cudniej

Z tym całowaniem może być różnie
On też ma zdolności nieprzeciętne do robienia bałaganu, może innego niż Twój, ale też ma talent, wiesz mi Grzesiu twierdzi, że bałagan u Niego w pokoju byłby wtedy, gdyby nie dało się dojść do okna

Mam nadzieję, że się poprawi ogród w przyszłym roku...ach, byle do marca
Kindzia 09:55, 18 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu dzięki, przepis dostałam...miłego dnia życzę

Masz zamiar zrobić? Ciekawa jestem jak Wam będzie smakować.

Miłego
JulkAd 16:07, 18 gru 2012

Kasiu szukamy przepisów na słodkości, bo umnie dzieci i M lubią, ja też nie pogardzę, chociaż na święta sernik to mus...teraz Dzieci szykują coś na szkolne wigilie, więc może akurat ten im spasuje

Mala_Mi 16:31, 18 gru 2012

Oj świątecznie wszędzie... u mnie też.. lampki na choince są
Kindzia 08:35, 19 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Kasiu szukamy przepisów na słodkości, bo umnie dzieci i M lubią, ja też nie pogardzę, chociaż na święta sernik to mus...teraz Dzieci szykują coś na szkolne wigilie, więc może akurat ten im spasuje

U nas tez wszyscy lubimy Chociaż Grześ akurat sernika nie je. Mój M tylko ciasto z galaretką na okrągło by jadł, to Mu takie upiekę. Jutro biszkopt w Zabrzu machnę, gotowy tam zabiorę, tylko potem go wykończę. Mam kłopot z tym pieczeniem w tym roku, za wcześnie jedziemy i kombinuję jak koń pod górę.
Kindzia 08:36, 19 gru 2012

asc napisał(a)
Oj świątecznie wszędzie... u mnie też.. lampki na choince są

Byłam...widziałam...lilie , ach...
Urszulla 10:05, 19 gru 2012

Poczytałam że sernik na święta robisz....ja też....bez ciasta .....wiedeński Tylko w tym roku chyba po świętach zrobię......bo w święta idziemy w gości to jedno z makiem starczy......a po świętach wszyscy będą szukali jeszcze czegoś innego
Kindzia 10:18, 19 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Poczytałam że sernik na święta robisz....ja też....bez ciasta .....wiedeński Tylko w tym roku chyba po świętach zrobię......bo w święta idziemy w gości to jedno z makiem starczy......a po świętach wszyscy będą szukali jeszcze czegoś innego

Nie piekę sernika Ulcia, źle mnie zrozumiałaś. Nie mogę go upiec w czwartek (w piątek już jedziemy), bo za wcześnie, a w tamtym piekarniku nie potrafię W gazowym piekłam ostatnio z 15 lat temu, teraz bez termoobiegu ani rusz