Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 10:33, 14 sty 2013

Bogdzia napisał(a)

Ach, Ulcia słabo u mnie...postaram się wieczorem usiąść i napisać, co się działo...a działo się całe mnóstwo
Do wieczora....

Czy mi sie wydaje że nie brzmi to optymistycznie? mam nadzieję ze sie mylę.Pozdrawiam.

Optymistycznie jest Bogdziu Duuuużo się dzieje, potem napiszę. Muszę do pracy wracać, wpadłam tylko na chwileczkę, a już ze 40 min. siedzę
dorkow0 12:52, 14 sty 2013

Witaj Kasiu... Dziękuję za odwiedziny... Tak mi się zdaje, że już wiosna powinna być, a tu jeszcze daleko... Miłej pracy Ci życzę i pozdrawiam serdecznie...
Urszulla 13:50, 14 sty 2013

Kindziu....ja wiem że Ty zabiegana......u mnie się nic nie dzieje.....oczekiwania na wiosnę:myślę o skrzynkach na oknach, donicach i ...co najważniejsze mam projekcik taki jak sobie wymarzyłam
Kindzia 17:19, 14 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu... Dziękuję za odwiedziny... Tak mi się zdaje, że już wiosna powinna być, a tu jeszcze daleko... Miłej pracy Ci życzę i pozdrawiam serdecznie...

Na pewno bliżej niż dalej do wiosny
Lubię bardzo pracować, tyle że teraz taki nawał mam, muszę to szybciorkiem przerobić
Kindzia 17:23, 14 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Kindziu....ja wiem że Ty zabiegana......u mnie się nic nie dzieje.....oczekiwania na wiosnę:myślę o skrzynkach na oknach, donicach i ...co najważniejsze mam projekcik taki jak sobie wymarzyłam

Co Ty Ulcia opowiadasz? A ten projekt przez Danusię podrzucony to co? Super jest!!!! Zapisałam go sobie, może uda mi się choć w części skorzystać
Też na wiosnę czekam z utęsknieniem, jak my wszyscy, u mnie to się wiąże również z mniejszym tempem w pracy
Milka 17:32, 14 sty 2013

A ja śnięta, za dużo tlenu dostałam!!
Kindzia 17:44, 14 sty 2013

A teraz o tym co u nas słychać będzie. W piątek przyjechał sprzęt AGD do naszej kuchni (część z Was pewnie pamięta, że mieszkamy ciągle w mieście, na starych śmieciach, a na wsi wijemy sobie gniazdko na starość), brakuje nam tylko zlewozmywaka, baterii i mebli. Może coś zostanie z tej kupki na bruk, to zamówimy meble i temat kuchni byłby zakończony w tym roku. Właściwie ze sprzętem do kuchni zaczęliśmy w tamtym roku, więc już nie mogę powiedzieć, że wszystko mamy zdobyczne
Panowie przyjechali w piątek dopiero po 21.00 ze sprzętem, wiadomo jakie warunki były, a jechali z Zabrza. Nawet sami wnieśli lodówkę, a jest co dźwigać

i jeszcze ten drobiazg, który wymusił na mnie wymianę części garów (wczoraj zamówiłam)

Aby uruchomić piekarnik i płytę, M przerobił jedną z szafek zdobycznej kuchni i już wszystko hula. Tylko wody nie można było podłączyć do lodówki, jakaś złączka w sklepie została. Już ją mamy i M pojechał malować suszarnię, to przy okazji wodę podłączy. Jeszcze jedno : do piątku jestem słomianą wdową z dzieckiem M pracowicie urlop wykorzysta Właściwie, ta suszarnia to ostatnie pomieszczenie, które nie dokończone zostało po budowie domu. Teraz będzie już na prawdę koniec

Ale się nachwaliłam....Ale tak nas cieszy, że powolutku wywalamy zdobyczne

Żeby nie było, że ja tak nie ogródkowo...to z piątku

Kindzia 17:50, 14 sty 2013

i z wczoraj

Dobrze, że pług odśnieża naszą osobistą drogę...trochę czasu zajęłoby jednak odśnieżenie tego wszystkiego

P.S. Przed chwilą M dzwonił, od wczoraj w Pszczynie nie padało. Tu, w Zabrzu, sypało ciągle
Kindzia 17:51, 14 sty 2013

irena_milek napisał(a)
A ja śnięta, za dużo tlenu dostałam!!

Ale jak Ci dobrze było Irenko
Kindzia 19:10, 14 sty 2013

Czas mi się skończył, niestety....
Dobrej nocki wszystkim