Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

JulkAd 19:40, 17 sty 2013

Kasiu miłego weekendu, może nie aż tak zimnego jak zapowiadają, ale na pewno spokojnego ....ciszy Kasiu zazdroszczę........ zazdroszczę, że daleko od centrum
gierczusia 20:47, 17 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Nową lodówkę już chwaliłam, ale z drugiej nie rezygnuj, mnie się przydaje w Święta, wtedy przechowuję w niej ciasta, mam wtedy pewność, że zapachy np. wędzonki nie przejdą do masy w torcie
nnoooo co Wy tort o zapachu wędzonki ..... Pysiolo pozdrowionka od wariatki,co to ma tylko jedną lodówkę .. Niestety
gierczusia 20:52, 17 sty 2013

A ileż to jest kilometrów z Zabrza do Pszczyny ? A moźe raczej : ile czasu ta jazda zajmuje ?... Bo są nieraz odcinki , które przebywa się szybciutko mimo odległości ... A są i koszmarki ... Ja mam 15 km do pracy i do calutkiej reszty rodzinki ( chłopa i syna mam w domu , oczywiście )...., niby to niedaleko... Ale tak 15 tu i tam i nieraz spowrotem ... Aaa
Kindzia 08:32, 18 sty 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu miłego weekendu, może nie aż tak zimnego jak zapowiadają, ale na pewno spokojnego ....ciszy Kasiu zazdroszczę........ zazdroszczę, że daleko od centrum

Może nie będzie tak zimno Na pewno w domu upał, M hajcuje w kominku non stop
Chyba taki spokojny i błogi nie będzie, po gładziach w suszarni pewnie wszędzie sprzątanie mnie czeka.
Aaaa, o ciszę Ci chodzi

Miłego i Tobie Julciu
Kindzia 08:33, 18 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Nową lodówkę już chwaliłam, ale z drugiej nie rezygnuj, mnie się przydaje w Święta, wtedy przechowuję w niej ciasta, mam wtedy pewność, że zapachy np. wędzonki nie przejdą do masy w torcie
nnoooo co Wy tort o zapachu wędzonki ..... Pysiolo pozdrowionka od wariatki,co to ma tylko jedną lodówkę .. Niestety

Coś Ty jaka wariatka???? Ja też cały czas miałam jedną i tu, i tam
Kindzia 08:35, 18 sty 2013

gierczusia napisał(a)
A ileż to jest kilometrów z Zabrza do Pszczyny ? A moźe raczej : ile czasu ta jazda zajmuje ?... Bo są nieraz odcinki , które przebywa się szybciutko mimo odległości ... A są i koszmarki ... Ja mam 15 km do pracy i do calutkiej reszty rodzinki ( chłopa i syna mam w domu , oczywiście )...., niby to niedaleko... Ale tak 15 tu i tam i nieraz spowrotem ... Aaa

55. M jedzie zwykle 40 min., autostradą część...ale ja mam wtedy zamknięte oczy Ja bym pewnie pojechała półtorej godziny w jedną stronę
Celina 08:52, 18 sty 2013

Pozdrawiam piątkowo
Tak szybko do Pszczyny? 40 min? to ja bym nie tylko miała zamknięte oczy ale i siedziała w kucki !!
Kindzia 09:01, 18 sty 2013

Celina napisał(a)
Pozdrawiam piątkowo
Tak szybko do Pszczyny? 40 min? to ja bym nie tylko miała zamknięte oczy ale i siedziała w kucki !!

Ciągle z samymi wariatami jeżdżę, można się przyzwyczaić Z moim Prezesem jak się jedzie trzeba mieć różaniec ze sobą
Celina 09:06, 18 sty 2013

Kindzia napisał(a)

Pozdrawiam piątkowo

Ciągle z samymi wariatami jeżdżę, można się przyzwyczaić Z moim Prezesem jak się jedzie trzeba mieć różaniec ze sobą

To szerokiej drogi Wam Kasiu życzę.! Ach jak ci "zazdroszczę "tego rozpakowywania i urządzania tych nówek!! zdaj relacje i fotki wrzucaj!
Kindzia 09:13, 18 sty 2013

Kurcze, mam rozpakowane, stoją i działają
A jak fajnie taki sprzęt wygląda przy zdobycznych meblach w kuchni