Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

eliza3 20:40, 16 sty 2013

Nową lodówkę już chwaliłam, ale z drugiej nie rezygnuj, mnie się przydaje w Święta, wtedy przechowuję w niej ciasta, mam wtedy pewność, że zapachy np. wędzonki nie przejdą do masy w torcie
Kindzia 08:28, 17 sty 2013

bociek napisał(a)
Ale zasypalo. Lodowka fajna. Ja mam duza zabudowana, ale przy okazji imprez miejsca brak i rozwazam zakup jakiejs awaryjnej malej lodoweczki do wstawienia w piwnicy.

Pewno, jak masz miejsce, to wstawiaj. My mamy małą piwniczkę i nie pomyśleliśmy o gniazdku ! A można by było tam wstawić, blisko bym miała z kuchni A tak do góry ta stara musi pójść, tam mam suszarnię.
Kindzia 08:30, 17 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Nową lodówkę już chwaliłam, ale z drugiej nie rezygnuj, mnie się przydaje w Święta, wtedy przechowuję w niej ciasta, mam wtedy pewność, że zapachy np. wędzonki nie przejdą do masy w torcie

Jasne Elu. Od przybytku głowa nie boli W lecie dużo tam nas przyjeżdża, przyda się dodatkowe zimne miejsce
Urszulla 09:06, 17 sty 2013

Kindziu....jak to się stało nie wiem że przegapiłam Twoją lodówkę.......jest super, dobrze że Cię M zbałamucił. Ja też kupiłam sobie do nowego domu szafę (no nie tak wypasioną, tylko prosty wariant.....a to ze względu głównie na wymiar wnęki .....tylko jedna była tyka co mi pasowała....i brałam co było.....a jeszcze do Żywca musiałam po nią śmigać)...jestem bardzo zadowolona....a na święta i tak brakuje miejsca.....ale pół świniaka się mieści na maxa

Pozdrowionka...uważajcie w czasie opadów na jazdę
Celina 09:37, 17 sty 2013

Pooglądałam dokładnie sprzęt Wpadł mi w oko piekarnik
Kindzia 12:33, 17 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Kindziu....jak to się stało nie wiem że przegapiłam Twoją lodówkę.......jest super, dobrze że Cię M zbałamucił. Ja też kupiłam sobie do nowego domu szafę (no nie tak wypasioną, tylko prosty wariant.....a to ze względu głównie na wymiar wnęki .....tylko jedna była tyka co mi pasowała....i brałam co było.....a jeszcze do Żywca musiałam po nią śmigać)...jestem bardzo zadowolona....a na święta i tak brakuje miejsca.....ale pół świniaka się mieści na maxa

Pozdrowionka...uważajcie w czasie opadów na jazdę

Ulcia, nam sprzęt z Zabrza do Pszczyny wieźli

Jutro sama pociągiem jadę, M w Pszczynie suszarnię robi, trochę tego ma, bo ponad 18 m2
Ale dzięki za troskę Ula
Kindzia 12:36, 17 sty 2013

Celina napisał(a)
Pooglądałam dokładnie sprzęt Wpadł mi w oko piekarnik

Piekarnika jeszcze nie umiem, do tego pory nie miałam takiego wypasionego, o płycie indukcyjnej nie wspomnę

Pozdrawiam Celinko, już Ci odpisałam na priv`a.
eliza3 13:26, 17 sty 2013

Kasiu, Ty to się najeździsz w tę i z powrotem ... ale chyba Ci to już w krew weszło i jakby wyjazdu nie było to czegoś by brakowało..???
A możesz coś bliżej, co znaczy suszarnię robi?
Edit.
Już doczytałam o tej suszarni, a przy okazji jeszcze raz skarby obejrzałam... ale cacka...
Kindzia 18:29, 17 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu, Ty to się najeździsz w tę i z powrotem ... ale chyba Ci to już w krew weszło i jakby wyjazdu nie było to czegoś by brakowało..???
A możesz coś bliżej, co znaczy suszarnię robi?
Edit.
Już doczytałam o tej suszarni, a przy okazji jeszcze raz skarby obejrzałam... ale cacka...

Tak, przyzwyczaiłam się, ostatecznie właśnie sobie uzmysłowiłam, że to już 2 lata jeździmy

Dziwnie się czuję w sobotę w Zabrzu, niezmiernie rzadko to się zdarza

Ale się cieszę, że Ci się podoba
Kindzia 18:30, 17 sty 2013

I zmiana planów...M rano przyjedzie, coś musi stąd zabrać...zabierze i mnie