Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 10:45, 28 sie 2012

Sebek napisał(a)
Widzę Cię !

Limki śliczne - w przyszłym roku będą już giganty

Mam nadzieję, że zobaczymy się u Kapiasów i miałam się przypomnieć o rogownicy Zresztą będę Cię męczyć o nią w następnym tygodniu
Ciekawe ile urosną
Kindzia 10:47, 28 sie 2012

Paulaa napisał(a)
Rysióweczko,

no my się znamy z zielonych i MB

Tak mi się wydawało
Kindzia 10:49, 28 sie 2012

Madzioskoczek napisał(a)
Kindziu limki masz piękne a z jałowcami poradziłaś sobie ZAWODOWO

Tylko, że moje nie pachną , a czytałam u Danusi, że jej są zapachowe.
Nawet mnie zaskoczyło, że tak gładko poszło ciachanie
JulkAd 12:45, 28 sie 2012

Miłego dnia życzę. Uciekam do obiadu, a później do ogrodu...ostatnie dni wolnego...a dzisiaj przywieźli mi zbiorniki na deszczówkę...muszę pomyśleć jak je zaslonić
Kindzia 12:57, 28 sie 2012

Julcia! Dlaczego zdjęć nie wklejasz???!!! Lanie dostaniesz Ostatnie dni? Jeszcze trochę. Och, ile bym dała żeby znowu parę dni posiedzieć w ogrodzie...
Od rana mnie mój M molestuje, żeby po południu jechać do Pszczyny, budują z Grzesiem domek gospodarczy. I kto wie?
Słychać coś w tych doniczkach dla mnie?
Przyjedziesz na 8-go?
Miłego gotowania
JulkAd 14:06, 28 sie 2012

Kindzia napisał(a)
Julcia! Dlaczego zdjęć nie wklejasz???!!! Lanie dostaniesz Ostatnie dni? Jeszcze trochę. Och, ile bym dała żeby znowu parę dni posiedzieć w ogrodzie...
Od rana mnie mój M molestuje, żeby po południu jechać do Pszczyny, budują z Grzesiem domek gospodarczy. I kto wie?
Przyjedziesz na 8-go?
Miłego gotowania

Zatem miłego pracowitego popołudnia życzę
Jak dam radę dzisiaj to cosik wkleję. W doniczkach...hm sama zobaczysz, na razie trzymam je wszystkie, ale czy wszystkie dadzą radę... nie wiem. Co do 8-go to niestety nie dam rady. Kawał drogi dla mnie, a muszę być jeszcze w jednym miejscu w sobotę.

W poniedziałek lub wtorek przygotuję te sadzonki (muszę opracować jakiś pomysł jak je zabezpieczyć) i prześlę pocztą. Wrzucisz mi adres na pw
nl_kinia 14:59, 28 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Rowek robiony przez angielskiego ogrodnika, wygrzebuje ziemię rękami. Po narzędziu.

a ja nawet nie wiedzialam, że przy kancikach są jakieś rowki
zatrzymałam się na 17 stronie, ale mam nadzieję, że dziś uda mi się u Ciebie nadrobić
nl_kinia 16:56, 28 sie 2012

no i udało się doczytać

Kindzia napisał(a)

Kindziu limki masz piękne a z jałowcami poradziłaś sobie ZAWODOWO

Nawet mnie zaskoczyło, że tak gładko poszło ciachanie
wspaniale przycięte! jakbyś nic innego do tej pory nie robiła tylko formowała krzaczki
cięłaś z szablonu czy na oko?
Kindzia 22:03, 28 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Przyjedziesz na 8-go?
Miłego gotowania

Zatem miłego pracowitego popołudnia życzę
Jak dam radę dzisiaj to cosik wkleję. W doniczkach...hm sama zobaczysz, na razie trzymam je wszystkie, ale czy wszystkie dadzą radę... nie wiem. Co do 8-go to niestety nie dam rady. Kawał drogi dla mnie, a muszę być jeszcze w jednym miejscu w sobotę.

W poniedziałek lub wtorek przygotuję te sadzonki (muszę opracować jakiś pomysł jak je zabezpieczyć) i prześlę pocztą. Wrzucisz mi adres na pw

Julciu, ale mi ciekawość rozpaliłaś
Szkoda, że Cię nie będzie
Jutro Ci napiszę, teraz dopiero przyjechaliśmy, jeszcze mięsko smażę na jutro. Latam do kuchni co chwilę.
Kindzia 22:05, 28 sie 2012

nl_kinia napisał(a)

Rowek robiony przez angielskiego ogrodnika, wygrzebuje ziemię rękami. Po narzędziu.

a ja nawet nie wiedzialam, że przy kancikach są jakieś rowki
zatrzymałam się na 17 stronie, ale mam nadzieję, że dziś uda mi się u Ciebie nadrobić

Kiniu ja przedtem też nie wiedziałam, ale jak mi się kora zaczęła włóczyć po niby-trawie, to zaczęłam dociekać czemu u innych się to kupy trzyma
Teraz poprawiam