Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

anna_studio 17:45, 09 wrz 2012

Kasiu, miło mi było Cię poznać.....
pozdrawiam
Urszulla 18:19, 09 wrz 2012

Macham serdecznie po powrocie z 2 dniowych rozjazdów, zdążyłam w nocy wrzucić fotki do wątku spotkaniowego i tyle. Teraz buszuję po ogrodach znajomych-fajnie móc kogoś poznać na żywo.
JulkAd 21:23, 09 wrz 2012

Kasiu jak spotkanie? Pewno udane...a jak rogownica od Sebka, już wkopana?
Kindzia 23:23, 09 wrz 2012

Było superzaście Nawet nie zdążyłam wszystkich poznać, duuużo nas było
Dopiero teraz dotarłam do Zabrza, swoich zdjęć (robionych przez M) nawet nie zgrałam jeszcze.

Aniu, Urszulko jak inaczej się teraz z Wami rozmawia. Takie spotkania to rewelacyjny pomysł

Julciu dostałam całą masę rogownicy i floksów szydlastych. I zmiana planów : rogownica poszła na skarpę, a floksiki między róże Także właściwie jestem rogownicowo zaspokojona Przykro mi tylko, że robiłaś dla mnie sadzonki, a właściwie nie miałabym już teraz ich gdzie posadzić Nie przypuszczałam, że tyle tego dostanę. Asia (Siaaska) przywiozła mi pół bagażnika sadzonek I jeszcze od Kasika, i od Anity dostałam i od Sebka...
Wszystko posadzone, ale nie zrobiłam zdjęć ( ), zapomniałam. W sobotę sadziłam późno i nie zdążyłam ze wszystkim, odwiedziła nas jeszcze Anita z M. Kończyłam sadzenie w niedzielę. Mam nadzieję, że wieś mnie nie wyklnie
Brakuje mi jeszcze trochę szydlastych, ale Anitka coś tam ze swoich mi podzieli. Może starczy
Szkoda Julciu, że nie mogłaś być.
Danusia jest bardzo miłą, serdeczną Osobą, bardzo cieszę się, że mogłam Ją poznać, i Witka, i Kasika, i Asię (ma super córcię Natalkę), i Kondzia, i Elizę, i Urszulkę, i Anię, i Elfika, i...., wszyscy bez wyjątku są sympatyczni i bardzo cieszę się , że mogłam Ich poznać.
JulkAd 09:52, 10 wrz 2012

No to się cieszę, że spotkanie udane i rogownicowo zaspokojona jesteś. Nie martw się sadonki gdzieś podaruję, nie zawracaj sobie tym głowy. Ale, że zdjęć nie msz...buuu. Czekam zatem do następnego poniedziałku, aż obfocisz

Mam też nadzieję, że jeszcze nie jedno spotkanie będzie.
Kindzia 09:58, 10 wrz 2012

Dzisiaj na pewno wkleję zdjęcie z Goczałkowic. Jakiś ślad też muszę mieć u siebie
A tamte posadzone dopiero w poniedziałek, za tydzień
JulkAd 10:18, 10 wrz 2012

No te od Kapiasów w wątku spotkaniowym podglądam cały czas. Miłego dnia
eliza3 13:52, 10 wrz 2012

Witaj Kindziu, przed spotkaniem nie dogadałyśmy się co do wymiany roślin, a na spotkaniu też tego tematu nie podjęłyśmy, ale gdybyś chciała floksów szydlastych to mam mnóstwo na zbyciu.
Kindzia 14:37, 10 wrz 2012

Elciu chcę!!!! A już zawracałam głowę Anicie, niepotrzebnie. To może od Ciebie bym wzięła? W czwartek po południu będziemy jechać do Pszczyny, to może moglibyśmy zahaczyć do Was? Dałoby się?
eliza3 15:28, 10 wrz 2012

Kindzia napisał(a)
Elciu chcę!!!! A już zawracałam głowę Anicie, niepotrzebnie. To może od Ciebie bym wzięła? W czwartek po południu będziemy jechać do Pszczyny, to może moglibyśmy zahaczyć do Was? Dałoby się?

Wysłałam Ci wiadomość na pv. Pozdrawiam.