Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

JulkAd 16:50, 31 sie 2012

nl_kinia napisał(a)

Jasne.On Ci przekopie, a Ty sobie ładnie chwaściory wybierzesz, w rączkach twarde grudki zmielisz i niech czeka. Potem tylko pilnuj, żeby nie zarosło znowu
Jeszcze do każdego dołka dosypuję trochę obornika granulowanego, przysypuję leciutko ziemią i do tego cebula. Rosną potem jak na drożdżach
ja mam obornik naturalny, po konikach, i póki co taki wszędzie sypię ale jak mi się kupa (dosłownie i w przenośni) skończy to też sobie granulat pewnie zakupię.

ech, też bym chciała taki ładny gospodarczy - ale niestety, mamy same murowane potworki... tyle z nimi dobrze, że absolutnie wszystko się tam upchnie i nie ma problemu z wydostaniem

Kinga szczęściara z Ciebie ja też bym chciała taki naturalny oborniczek, ale u mnie nie ma koników
siaaska 21:35, 31 sie 2012

Rysióweczko czytałam że potrzebujesz rogownicę Mam jej bardzo dużo więc mogę przywieżć do Kapiasów bo wszystko wskazuje na to że będę Cieszę się bardzo Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy potrzebujesz też czyściec wełnisty albo floksy te na skalniaki różowe? Też mam ich dużo i chętnie się podzielę
Kindzia 21:41, 02 wrz 2012

Bardzo się cieszę, że się poznamy Dobrze, że Wam się uda przyjechać
Asiu potrzebuję dużo i rogownicy, i floksów szydlastych. Więc jeżeli możesz...będę bardzo uśmiechnięta
Enya73 21:52, 02 wrz 2012

Witaj Kasiu. Jak się udał weekend u Ciebie????? U mnie trochę się działo Mam już szachownicę
Kindzia 22:13, 02 wrz 2012

Właśnie nadrobiłam zaległości u Ciebie
Piękna wyszła!!!! Wiesz, że ja bym zrobiła z bukszpanów sześciany
Czyli ten namiar bukszpanowy się nie sprawdził!
Ostatnio namiętnie truję nornice.Mam ich całą hodowlę i wygląda na to, że na razie spokój. Ale w związku z tym nie bardzo mogę plewić, żeby tych przysmaków dla nich przygotowanych nie rozgrzebać.
M w dalszym ciągu działa z domkiem gospodarczym, jeszcze daleko do końca.
Szkoda, że nie przyjedziesz po Kapiasach
Lecę jeszcze do Ciebie, bo nawet śladu nie zostawiłam!!!
nl_kinia 10:36, 03 wrz 2012

JulkAd napisał(a)
Kinga szczęściara z Ciebie ja też bym chciała taki naturalny oborniczek, ale u mnie nie ma koników
Julka ja też nie mam - to pozostałość po poprzednim właścicielu ...

Kindzia napisał(a)
Ostatnio namiętnie truję nornice.Mam ich całą hodowlę
chcesz może psa na gryzonie? mam jednego na zbyciu ...żartuję M od kąd dowiedział się, że jedna z suczek przeznaczonych do oddania wytropi i zje nawet najmniejszą myszkę powiedział, że tej absolutnie się nie pozbędzie
Kindzia 11:27, 03 wrz 2012

Kinia, bardzo chętnie bym go tam wpuściła, tylko samymi nornicami się nie używi Nas tam nie ma na co dzień
Wasza sunia to skarb !!!!!
nl_kinia 13:04, 03 wrz 2012

tak, tak, skarb ... który znosi pozagryzane chomy pod dom (taki prezencik chyba?), a ja potem "po węchu" je wtrapiam
ale nie narzekam - na ogród chętnie ją wpuszczam, jak już co ma tam rosnąć skiełkuje i psie łapy większej szkody nie narobią
Kindzia 18:40, 03 wrz 2012

Kindzia 10:45, 04 wrz 2012

Tak mnie jakoś dopadło zniechęcenie Żadnego entuzjazmu Może to zbliżająca się jesień...
Kapiasy i spotkanie z Wami mi pomogą

Dzisiaj marudzę trochę