Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Juzia 14:30, 13 sty 2013

O mamo takie ceny za takie giganty?!?!?!
Toszka 14:37, 13 sty 2013

Justynko, juz Agnieszce zapodałam namiary.
Wybaczcie, ja juz tak mam, ze jak do czegoś jestem przekonana to zachwalam, jak "nie" to pomijam milczeniem. Dlatego śmiałam napisac o tej szkółce pod Koninem. Cisy miały olbrzymie wykopane bryły korzeniowe. Nie jak rośliny z hipermarketu...
W ofercie maja 1,50 - 1,80 stożki albo kule (nie na nóżkach, niestety... ech...)
Kopią marzec-maj i październik-listopad.
gusiarz 14:48, 13 sty 2013

Ceny pierwszorzędne!!! Toszka - jestem Ci baaardzo wdzięczna! A co do kulek na pniu - zdepilować mu nóżkę i resztę w kulkę ciąć!!! Toszka - jak ja Ci się odwdzięczę?

Muszę się pochwalić - dziewczyny Danusia napisała o werbence, że ma i się podzieli i... włoży mi do kopertki jeszcze naklejkę O. hiiiii!!!
Ale niedziela!! - a mąż właśnie wjechał na biurko z kawusią z pianką i ciasteczkiem.... No żyć nie umierać!!!
gusiarz 14:49, 13 sty 2013

Toszka - Ty kobieto zakładaj wątek!!! Koniecznie!!!
Toszka 14:56, 13 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Ceny pierwszorzędne!!! Toszka - jestem Ci baaardzo wdzięczna! A co do kulek na pniu - zdepilować mu nóżkę i resztę w kulkę ciąć!!! Toszka - jak ja Ci się odwdzięczę?

Oj daj spokój z tym odwdzięczaniem...
Agnieszko, myslisz, ze nie kombinowałam jak tu choć jednego (kupiliśmy 7) przerobic na kulkę na nózce. Niestety, one były uczciwie strzyżone i... sie nie da... bu...
Chyba, że by tam do szkółki osobiście pojechać i pobuszować w poszukiwaniu jednonogich kandydatów
Janina 14:57, 13 sty 2013

Aga ja też mam mam ochotę na cisy,podała byś mi namiary?
Bogdzia 16:02, 13 sty 2013

gusiarz napisał(a)

Muszę się pochwalić - dziewczyny Danusia napisała o werbence, że ma i się podzieli i... włoży mi do kopertki jeszcze naklejkę O. hiiiii!!!
/quote]

Cieszę sie ze się udało.
Janina 16:23, 13 sty 2013

Agnieszko bardzo Ci dziękuję.
Magda70 16:31, 13 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Magdziu - no czasochłonne, ale chyba warto - bo on byczek naprawdę duży jest. A miałabym dodatkowe roślinki na rabaty u sąsiada...

Bogusiu - w sprawie werbenki napisałam do Danusi - zobaczymy, może choć troszkę dostanę

Toszka napisałam do Ciebnie na priv. Możesz tego maile lub stronkę podesłać do mnie na priv - będę przesyłać dalej - ja tak robiłam np. w przypadku donic - jak ktoś prosił o namiary, gdzie je kupowałam

Agnieszka , każdą roślinę w/g mnie warto wsadzić, siać itp....chodziło mi bardziej o to, ze zabawy troszkę będzie i, że nie zakwitnie od razu.. wiec na kwitnienie trzeba bedzie poczekać.

.natomiast sianie nasionek i czekanie na efekt uważam za bezcenne i jak najbardziej wskazane chociażby z ciekawości jaki kolor ma ten czosnek
anula_wn 16:52, 13 sty 2013

Agnieszko, zadyszki dostanę ! gnasz jak szalona
ale nadrobiłam i buziam życząc udanego tygodnia!
kicia cudna