Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla roślin o mocnych nerwach

Ogród dla roślin o mocnych nerwach

Majena 08:26, 25 mar 2015

Gabisiu ja tez przyszłam sie pozachwycacależ ten mąż cie kofaaaaśuperaśna ławeczka!!a Co do róży to w zeszłym roku moja tak wygladała i niemiała lisci tylko kwiaty wypósciła pózno bardzo wiec niewiem moze tez była przemarznieta?A lisek słodki ale tez bym sie bałaja mieszkam koło lasu i pełno tu sarenek,lisów,dzików i żmijwiec zawsze przeczulam dzieci ze jak by co to w nogi!bo jednak to zwierze dzikieMacham dzis słonecznie
makkasia 08:53, 25 mar 2015

i kocha i to baaardzo
Ławeczka cudowna, teraz jeszcze kompletu do jadalni na tarasie brakuje (wiem, że o takim marzysz Róża raczej nie przemarzła bo niby od czego ? Jeśli możesz to pozostaw ją jeszcze trochę może się weźmie i zacznie wypuszczać nowe pędy
Gabisiu wszystkie dekoracje jak zwykle klimatyczne, a stokrotki z narcyzami to cud,miód malina Buziam
Pszczelarnia 09:15, 25 mar 2015

Gabrysiu, ta róża się nie ukorzeniła w ogóle. I dlatego jest objaw przemarznięcia, zobacz jakość korzeni. Kiedy ją sadziłaś?
Wieloszka 09:59, 25 mar 2015

OMG!!! Jaka kultowa ławeczka!!! Zobacz, jak Ci nasi Mężowie ogrodowiskowi się wyrabiają I jakie pomysły na prezenty!
Z liskiem już się uporałaś? Choć śliczny, to jednak dzikie zwierzątko...
Platanów nie mogę się doczekać! Będzie znów pinterestowo
Wymyśliłaś już, czym je podsadzić? Kostka z bukszpanu a z niej wystająca nóżka - będzie minimalistycznie. Ale mogłaby też być skarpeta z jakichś zwiewnych trawek/turzyc, które w cieniu nie dość, że sobie poradzą to będą najpiękniejsze
Dekoracje wiosenne zachwycające
aleksandra_g 10:11, 25 mar 2015

Do Danusi z tą impregnacją musisz uderzyć, kiedyś zwróciłam uwagę na raport z wiosennego czyszczenia mebli i po potraktowaniu ich karcherem wyglądały jak nowe, ja mam zwykłe leżaki z marketu i po potraktowaniu karcherem wyglądały gorzej bo były całe w paski ponieważ fabryczny impregnat się zmywał nierównomiernie, Danusi meble wyglądały idealnie. Teraz pytanie czy jest to kwestia impregnacji fabrycznej czy już po zakupie.

Lis piękny ale pogonić go jakoś trzeba, bo przenoszą choroby, więc ja bym Tytuskowi nie pozwoliła się do niego zbliżyć
jazzy 10:17, 25 mar 2015

Lubie tu przychodzić
Miłego dzionka
atena35 10:27, 25 mar 2015

jazzy napisał(a)
Lubie tu przychodzić
Miłego dzionka

Ja też, ja też
Kuba 10:40, 25 mar 2015

Śliczności pokazujesz. Możesz tak ciągle bez końca
Malgosik 17:10, 25 mar 2015

piękna ławka