Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Aneta1309 16:00, 22 lip 2014

Marta! nie myślimy jeszcze o zimie nie myślimy
Aneta1309 16:01, 22 lip 2014

agata19762 napisał(a)

pospacerowałam i tu na dłużej zostałam

baaaaaardzo mi się tu podoba !!!!!!!!!!!

Agatko dzięki, na przyszłość leżaczek dla Ciebie wystawię
agata19762 21:29, 22 lip 2014

Aneta1309 napisał(a)

Agatko dzięki, na przyszłość leżaczek dla Ciebie wystawię

ooooooo to dopiero będzie miło

Anetko pozdrawiam i życzę udanego urlopu !!!

Magdalena25 21:32, 22 lip 2014

Przyszłam popodglądać i zapisuję do odwiedzania. Pięknie u Ciebie, ład, porządek, rabaty dopieszczone.... Po prostu cudnie ... Mam pytanie odnośnie bonsai z tui, jak Ty to zrobiłaś? super jest
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, chociaż u mnie w tej chwili nic ciekawego, ciągle się miotam, wsadzam, przesadzam i ciągle mi się nie podoba
Pozdrawiam gorąco
Betka 22:55, 22 lip 2014

Ooooo widzę że już w Naszych ogrodach jesteś Cieszę się
Śliczny ten spacer po ogrodzie.....podoba mi się wszystko
Pozdrawiam
dorciabe 18:34, 23 lip 2014

Anetka wkleję też u ciebie

"Jeżówki można również rozmnożyć, wykopując je wiosną i dzieląc rośliny na kilka części. Trzeba jedynie zadbać, by przy każdej został fragment systemu korzeniowego."
Aneta1309 18:58, 23 lip 2014

Dzięki
Aneta1309 20:37, 23 lip 2014

Magdalena25 napisał(a)
Przyszłam popodglądać i zapisuję do odwiedzania. Pięknie u Ciebie, ład, porządek, rabaty dopieszczone.... Po prostu cudnie ... Mam pytanie odnośnie bonsai z tui, jak Ty to zrobiłaś? super jest
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, chociaż u mnie w tej chwili nic ciekawego, ciągle się miotam, wsadzam, przesadzam i ciągle mi się nie podoba
Pozdrawiam gorąco

Bonsai z tuji tak po prostu.Kupiłam kiedyś dwie tuje okazało się że mało reprezentacyjne to je przyciełam jakieś dwa sezony trzeba żeby już fajnie wyglądały. Mam jeszcze jedno na przedpłociu ale brzydsze

Pozdrawiam i lecę do Ciebie
Gocha 11:43, 24 lip 2014

Anetko przepraszam, że tak późno do Ciebie przybywam. ale lepiej późno niż wcale. Po pierwsze dzięki, że przyjechałaś i mogłyśmy się poznać super kobitko. Ogród masz cudny. A te hortensje wymiatają, jak Ty to robisz, że nie przemarzaja i mają tyle kwiatów . Ja bardzo lubię te ogrodowe i mam nawet 2 szt. i u mnie nie kwitną więć chyba je w końcu wyeksmituję. A ta rabatka z białym kamyczkiem i bukszpanami to moja ulubiona- cudo. Pozdrawiam buziaki.
Magdalena25 12:34, 24 lip 2014

Aneta1309 napisał(a)

Bonsai z tuji tak po prostu.Kupiłam kiedyś dwie tuje okazało się że mało reprezentacyjne to je przyciełam jakieś dwa sezony trzeba żeby już fajnie wyglądały. Mam jeszcze jedno na przedpłociu ale brzydsze

Pozdrawiam i lecę do Ciebie

To ja chyba też kupię jakaś tujkę, albo cyrysika i spróbuje. A ciełaś od razu? Czy czekałaś aż trochę podrosną?
Miłego dnia