Przyszłam popodglądać i zapisuję do odwiedzania. Pięknie u Ciebie, ład, porządek, rabaty dopieszczone.... Po prostu cudnie ... Mam pytanie odnośnie bonsai z tui, jak Ty to zrobiłaś? super jest
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, chociaż u mnie w tej chwili nic ciekawego, ciągle się miotam, wsadzam, przesadzam i ciągle mi się nie podoba
Pozdrawiam gorąco
"Jeżówki można również rozmnożyć, wykopując je wiosną i dzieląc rośliny na kilka części. Trzeba jedynie zadbać, by przy każdej został fragment systemu korzeniowego."
Bonsai z tuji tak po prostu.Kupiłam kiedyś dwie tuje okazało się że mało reprezentacyjne to je przyciełam jakieś dwa sezony trzeba żeby już fajnie wyglądały. Mam jeszcze jedno na przedpłociu ale brzydsze
Anetko przepraszam, że tak późno do Ciebie przybywam. ale lepiej późno niż wcale. Po pierwsze dzięki, że przyjechałaś i mogłyśmy się poznać super kobitko. Ogród masz cudny. A te hortensje wymiatają, jak Ty to robisz, że nie przemarzaja i mają tyle kwiatów . Ja bardzo lubię te ogrodowe i mam nawet 2 szt. i u mnie nie kwitną więć chyba je w końcu wyeksmituję. A ta rabatka z białym kamyczkiem i bukszpanami to moja ulubiona- cudo. Pozdrawiam buziaki.