Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

Gosiniak 14:20, 14 kwi 2014

Rewelacyjna dekoracja, takie najprostsze są najbardziej efektowne
Dbaj o kręgosłup z tym nie ma żartów.
Karolinek 20:13, 14 kwi 2014

Też zrobiły na mnie wrażenie Twoje dekoracje z szafirkami. Urocze!
Mala_Mi 11:52, 16 kwi 2014

Mebelki, wianuszek na bramie, białe szafirki i klasula (pierwszy raz słyszę o niej) jak lawenda.. jesteś mistrzynią detali i klimatu. Cudnie...aż zazdroszczę tego wyczucia smaku...
Melduję, że Muminkowi minęły kolki, potrafi przespać całą noc, uregulował się jak trzeba... sab pomógł 100%. Młodzi szczęśliwi, bo mały coraz fajniejszy, bawi sie , coś tam gada i śmieje się na okrągło.. głupie kropelki załatwiły problem.
agatanowa 11:58, 16 kwi 2014

oj znam te problemy kolkowe, trwaja zwykle trzy miesiące, a mogą się zacząc do 6 m-ca życia (czyli max trwać do 9-tego)
mojej małej nic nie dolegało do 3 m-cy, a potem kolki przez 3 miesiace, kropelki trochę pomagały, ale nie załatwiały sprawy, dodatkowo lulanie i masowanie konieczne, nacierpiało się malenstwo; życzę oby szybko przeszło

śliczne masz dekorację, pozdrawiam serdecznie
Zielona 21:43, 16 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Mebelki, wianuszek na bramie, białe szafirki i klasula (pierwszy raz słyszę o niej) jak lawenda.. jesteś mistrzynią detali i klimatu. Cudnie...aż zazdroszczę tego wyczucia smaku...
Melduję, że Muminkowi minęły kolki, potrafi przespać całą noc, uregulował się jak trzeba... sab pomógł 100%. Młodzi szczęśliwi, bo mały coraz fajniejszy, bawi sie , coś tam gada i śmieje się na okrągło.. głupie kropelki załatwiły problem.

...miło mi to czytać. Mam nadzieję, że grembosiowemu maleństwu też pomogły Trudno jest polecać komuś lek. Zwłaszcza dla takiego maleńkiego dziecka. Ale cieszę się, że poleciłam. Mnie też uratował kilka lat temu. Szkoda, że wciąż nie ma zgody na dostępność w Polsce. A raczej... że jest zapora w postaci konkurencji, która nie chce dopuścić do wprowadzenia tego leku na nasz rynek. Ot... polityka biznesowa...
asiach 00:46, 19 kwi 2014

Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile,
kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!
Radosnych i pogodnych świąt
spędzonych wśród bliskich
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej Rodziny życzy Asia

gaga 16:54, 19 kwi 2014

Zdrowych , pogodnych świąt
renatamama3 17:33, 19 kwi 2014

Radosnych ,rodzinnych świąt Wielkiej nocy ,mokrego dyngusa ,życzy Renata

dajana 21:18, 21 kwi 2014

Grembosiu proszę balustrada z bliska .Nie malowałam jej sama,pomalowała mi ją firma która również wykonała okna, okiennice, drzwi itd. Przywieżli gotowe i zamontowali sami .Jeśli chcesz jeszcze jakieś ujęcia to daj znać Wzór jedynie sama wybrałam

grembosia 10:04, 22 kwi 2014

Dziękuję za miłe słowa i życzenia.

Trochę poświątecznej wiosny w podziękowaniu za odwiedziny u mnie.