Mebelki, wianuszek na bramie, białe szafirki i klasula (pierwszy raz słyszę o niej) jak lawenda.. jesteś mistrzynią detali i klimatu. Cudnie...aż zazdroszczę tego wyczucia smaku...
Melduję, że Muminkowi minęły kolki, potrafi przespać całą noc, uregulował się jak trzeba... sab pomógł 100%. Młodzi szczęśliwi, bo mały coraz fajniejszy, bawi sie , coś tam gada i śmieje się na okrągło.. głupie kropelki załatwiły problem.
oj znam te problemy kolkowe, trwaja zwykle trzy miesiące, a mogą się zacząc do 6 m-ca życia (czyli max trwać do 9-tego)
mojej małej nic nie dolegało do 3 m-cy, a potem kolki przez 3 miesiace, kropelki trochę pomagały, ale nie załatwiały sprawy, dodatkowo lulanie i masowanie konieczne, nacierpiało się malenstwo; życzę oby szybko przeszło
...miło mi to czytać. Mam nadzieję, że grembosiowemu maleństwu też pomogły Trudno jest polecać komuś lek. Zwłaszcza dla takiego maleńkiego dziecka. Ale cieszę się, że poleciłam. Mnie też uratował kilka lat temu. Szkoda, że wciąż nie ma zgody na dostępność w Polsce. A raczej... że jest zapora w postaci konkurencji, która nie chce dopuścić do wprowadzenia tego leku na nasz rynek. Ot... polityka biznesowa...
Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile,
kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!
Radosnych i pogodnych świąt
spędzonych wśród bliskich
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej Rodziny życzy Asia
Grembosiu proszę balustrada z bliska .Nie malowałam jej sama,pomalowała mi ją firma która również wykonała okna, okiennice, drzwi itd. Przywieżli gotowe i zamontowali sami .Jeśli chcesz jeszcze jakieś ujęcia to daj znać Wzór jedynie sama wybrałam