Renatko, chwilę mnie nie było a tu nie dość, że konspiracja, to jeszcze inspiracja, brawo..będzie wspaniale i ile da ci to radości! jak Magnolia doradza, to wszystkie spokojne i tylko podglądamy, a nuż i dla nas pomysł się tu rodzi
Jesli link nie działa po kliknięciu, to skopiuj go i wklej do paska adresowego,mi tez czasem nie otwierają sie linki na ogrodowisku i tak robię
Ale dodam jeszcze raz możliwe,że żle skopiowałam
Witam Renatko juz jest pieknie a sobie wyobrazam na wiosne.
Pomysl z lustrem super tak trzymac.
Bardzo mi sie u Ciebie podoba.
Wlasciwie to wpadlam sie tylko przywitac a przeczytalam wszystko od pierwszego dnia trzymam kciuki zycze aby spelnily sie Twoje wszystkie marzenia ogrodowe i nie tylko.
Usmialam sie z tymi klamstwami przed M co do zakupu nowych roslin ja moja rodzine doprowadzam do szlu z moimi kwiatami.
Wiec wszystkie moje nowo zkupione roslinki chowam pomiedzy wieksze rosliny jak juz M.spi i usiluje wmowic ze to z poprzedniego roku czesto wiec zdejmuje kartki z opisem i wtedy zupelnie zapominam jej nazwe tak ze klamstwo nie poplaca ale to juz naprawde nalog ha ha ha.
Bardzo mi daleko do takiego pieknego ogrodu bo moj jest bardzo malutki sily juz nie te i czasu nie zawiele ale jeszcze zawsze to samo zadowolenie.
pozdrawiam
Link nie działa bo dodałaś w ramkach [b] czyli pogrubiających. Po prostu normalnie wklejaj link w tekst bez nawiasów i innych takich. Zdjęłam ramki i działa.