Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

gaby3003 20:35, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Moi drodzy forumowicze,
Wychodzę trochę przed szereg i szefową ale niedługo kończy się letni sezon spotkań ogrodowiska i czas pomysleć o nowym seoznie
Na przekór pogodzie, warunkom atmosferycznym i w celu przetrwania makabrycznej pory roku dla każdego grodnika czyli zimy, proponujemy spotkanie na nartach, deskach, sankach i wszelkim innym sprzęcie który ślizga sie po sniegu.

Miejsce spotkania: Czarna Góra - kotlina Kłodzka w pobliżu Pszczółki i Finki
Propozycja terminu spotkania 12 stycznia 2013

Zapraszam do dyskusji nt spotkania oraz zapisywanie sie na zjazd abyśmy mogli zabukować noclegi

Mażdźenko DZIĘKUJĘ................
Madzenka 20:36, 14 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Drób w ogrodzie. Pierwsza część opowieści należała do Pszczółki, ale za późno zorientowaliśmy się, że to trzeba utrwalić. Ja mam tylko końcówkę, a później Alina przejęła "mikrofon" i też ciekawie gadała
Pod koniec słychać, że nic nie słychać i to oddaje klimat naszego spotkania najlepiej. Dominik rzeczywiście może dostać tytuł bohatera, że to przetrzymał

http://youtu.be/W1LQ_CEwqTY

przejście od być albo nie być kury w ogrodzie do chrabąszcza boskie )) ...

Ta dyskusja wymaga kronikarskiego utrwalenia
Madzenka 20:39, 14 sty 2013

Moi drodzy forumowicze,
Wychodzę trochę przed szereg i szefową ale niedługo kończy się zimowy sezon spotkań ogrodowiska i czas pomysleć o nowym spotkaniu
Na przekór pogodzie, warunkom atmosferycznym i w celu uwiecznienia cudnej pory roku dla każdego ogrodnika czyli zimy, proponujemy spotkanie na nartach, deskach, sankach i wszelkim innym sprzęcie który ślizga sie po sniegu

Miejsce spotkania: ..................................................................
Propozycja terminu spotkania ...................... lutego/marca 2013

Zapraszam do dyskusji nt spotkania oraz zapisywanie sie na zjazd abyśmy mogli zabukować noclegi

Czekamy na propozcyje spotkania. Ja sobie kolanko zoperuję po sezonie a na koniec lutego to ortezę narciarską kupię aby śmigać
Konstancja30 20:39, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Drób w ogrodzie. Pierwsza część opowieści należała do Pszczółki, ale za późno zorientowaliśmy się, że to trzeba utrwalić. Ja mam tylko końcówkę, a później Alina przejęła "mikrofon" i też ciekawie gadała
Pod koniec słychać, że nic nie słychać i to oddaje klimat naszego spotkania najlepiej. Dominik rzeczywiście może dostać tytuł bohatera, że to przetrzymał

http://youtu.be/W1LQ_CEwqTY

przejście od być albo nie być kury w ogrodzie do chrabąszcza boskie )) ...

Ta dyskusja wymaga kronikarskiego utrwalenia

pracuje nad tym
Konstancja30 20:42, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Moi drodzy forumowicze,
Wychodzę trochę przed szereg i szefową ale niedługo kończy się zimowy sezon spotkań ogrodowiska i czas pomysleć o nowym spotkaniu
Na przekór pogodzie, warunkom atmosferycznym i w celu uwiecznienia cudnej pory roku dla każdego ogrodnika czyli zimy, proponujemy spotkanie na nartach, deskach, sankach i wszelkim innym sprzęcie który ślizga sie po sniegu

Miejsce spotkania: ..................................................................
Propozycja terminu spotkania ...................... lutego/marca 2013

Czekamy na propozcyję spotkania. Ja sobie kolanko zoperuję po sezonie a na koniec lutego to ortezę narciarską kupię aby śmigać

można połączyć z wiankowaniem ... bo to się nam ze świętami zazębia ))) ... jestem na bardzo tak tylko bliżej )) ... może tym razem południowy wschód ))
Madzenka 20:44, 14 sty 2013

Może jednak Nowosądeckie?
Z wiankowaniem możę być, ale coś mi mój góralski garbaty nos mówi, ze w tym roku to w marcu nie pojeździmy. Chyba musowo końcówka lutego ...
Magda70 20:48, 14 sty 2013

22-24 luty Gardenia
Madzenka 20:49, 14 sty 2013

Magda70 napisał(a)
22-24 luty Gardenia

czyli pierwszy weekend marca
Mala_Mi 20:57, 14 sty 2013

Coś napewno trzeba ustalić.. fotki z kolejnych dni wstawię potem....bo już padam na nos ....

Dominik się hartuje jak mój synuś... wyrośnie na człowieka Człowieka zdolnego znieść babskie gadanie I mamę zawiezie kiedy na narty....i kolejne spotkanie
I dobrze, że byłam w środku a nie na zewnątrz..bo ten nasz jazgot jest straszny....... ale było super..... i melduję, ze nikt nie był pijany
I ja szczęśliwa mamuśka, że synuś oswojony z jazgotem.

Magda70 21:02, 14 sty 2013

Trzymacie się wszyscy fajnie po tym nartowaniu Z tego jak opisujecie wcale nie widać zmęczenia a wręcz przeciwnie...tryskacie energią ze szczęścia
Fajowo mieliście...i fajnie wyglądacie