Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012

Mala_Mi 17:52, 14 sty 2013

I poznanie się w realu z najprawdziwszą pszczółką Ewą

I zauroczenie detalami...... ależ tych cudnych detali do zauroczenia się było.... taaaaa zauroczyłam się.. i dopiero teraz zauważyłam, że nie porobiłam zdjęć...a miałam ochotę.... Konstancja powiedziała, że będzie miała o czym śnic po nocach....

I te ciepło od pieca.. i od atmosfery panującej w domu..... kto nie był niech żałuje bo ma czego żałować...

Zjedliśmy pyszności przygotowane przez gospodarzy i pojechaliśmy na basen i na sauny....... ale z tego foto nie będzie..... i nie ma...... aparaty zostały w domu, ale dobry humor pojechał z nami........ tego wieczoru od śmiechu i gadania tak zachrypłam...że jeszcze przez miesiąc mój M będzie miał ciszę i spokój w domu...
Basen i sauna uratowały nam życie.. bo inaczej po pierwszym dniu na nartach....zakwasy by nam uniemożliwiły jakąkolwiek działalność....

finka 17:58, 14 sty 2013

asc napisał(a)
Cd... Finka musiała jechać do domciu..robić tort urodzinowy i imprezę swojej córci..... a my już doszkoleni gdzie, co i jak.... pojechaliśmy sami.... niestety Alinka trochę się już zmęczyła i co chwila chciała odpocząć...

I postanowiła pojeździć spokojnie sama... pojeździć może i chciała, ale co chwila odpoczywała...... wypatrzyliśmy to z krzesełka....

Pomimo odpoczywania...z Alinką można jechać na nartki.... bo jest wesoło, bezkonfliktowo i nawet takie odpoczynki nie miały wpływu na zniknięcie totalnego banana z twarzy... no i Alinka to babka z ikrą i odwagą

nie kituj bo to jeszcze widziałam
finka 17:59, 14 sty 2013

Ala debeściara
Mala_Mi 18:05, 14 sty 2013

finka napisał(a)
Ala debeściara

Troszkę mi chronologia się zgubiła..... I przecież nie napiszę, że się wywracała Bo to niekoleżeńsko Ale debeściara z Alinki to jest ....bez dwóch zdań
Mala_Mi 18:09, 14 sty 2013

I to już sobota....... udało się dojechać..... pomimo perypetii samochodowych..... i orientacyjnych w terenie.... a takie widoczki mieliśmy na dojeździe..

Gardenarium 18:22, 14 sty 2013

Aż mnie ślipia odmawiają posłuszeństwa od tego wpatrywania, a szczególnie mnie wzruszyły narciarki w lesie na tej trasie Alinka. Finka, Ania w tych pozach jak baletnice lub dygające panienki, Gaby z kotem siedzącym na plecach i pszczółkowe ognisko z latarenkami.

Medal dla Madżenki się należał jak nic

Jak ślicznie było Wam Pozdrawiam wszystkich uczestników.

Instagram Ogrodowiska
bociek 19:17, 14 sty 2013

O raju, ale cuuuuuudnie. Bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze, ze mieliscie takie wspaniale spotkanie. Naprawde, to niesamowite jakie przyjaznie sie nawiazaly

Zaluje, ze nie bylam z Wami, zaluje, ze nie oglam byc caly czas na biezaco, ale przez chwile bylam uczestnikiem wydarzen i musze powiedziec, ze japa mi sie cieszyla okrutnie ogladajac Was na kamerkach. I tylko w sercu zal, ale nie mozna miec wszystkiego

Dziewczyny, jestescie absolutnie wspaniale!!! Wszystkie razem i kazda oddzielnie wyjatkowe

Reportaz Madzenki fantastyczny i w dodatku na goraco!!!! Sabat u Pszczolki powalajacy, zdjecia Ani obledne, kot marzacy o cytrynowce, gulasz, ognicho, tance. Szkoda tylko, ze relacji basenu nie bedzie

Pozdrawiam Klub Tecza z przyleglosciami bardzo, bardzo, bardzo serdecznie

I dziekuje za relacje I prosze o jeszcze

Madzenka, MISZCZYNI
Kondzio 19:19, 14 sty 2013

Supr ale wam zazdroszcze może i ja sie zdecyduje nastepnym razem
agniecha973 19:19, 14 sty 2013

Wstawiam pierwszy filmik - Zasiali górale. Jakby było coś nie tak, to napiszcie.

http://youtu.be/h7tB2WTKFH0
Kondzio 19:23, 14 sty 2013

super filmik ubawiłem sie ile alinak sie na gadała to juz wiem dla czgo dzisiaj jeszcze miała chrypę