Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona odskocznia

Zielona odskocznia

Hogata 21:19, 14 cze 2016

nie pamiętam, bo było napisane tylko szałwia ta akurat jest dość wysoka
justi 07:23, 15 cze 2016

Mi też się podoba to połaczenie Napisałam wczoraj posta i pewnie nie kliknęłam wyślij, hihi.
U mnie W. Szekspir ma wiotkie pędy, ale nie wszystkie, liczę na to, że z roku na rok będą stabilniejsze. Po wczorajszym deszczu te wiotkie leżały na ziemi.
agata19762 16:36, 15 cze 2016

Widzę, że i Ciebie różyczka dopadła.
Rabatki już zapychają się fajnie.
Pozdrawiam imienniczko
KasiaWB 18:10, 15 cze 2016

świetne to zestawienie z szałwią bardzo ją lubię, bo jest bezproblemowa altana bardzo fajna
nie wiedziałam, że ten podjazd masz taki dłuuuugi no to nic dziwnego, że tam tyle wisienek upchnęłaś
Pozdrawiam
Basinkowo 13:37, 19 cze 2016

Witaj Agato. Bardzo zainteresowała mnie Twoja altana. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zadaszeniem tarasu i nie mogę się zdecydować na żadne rozwiązanie. Boję się, że pokryte dachówkami zbyt mocno zacieni mi salon, poliwęglan podobno się brudzi oraz się nagrzewa. Tak sobie pomyślałam, że twoje rozwiązanie może by spełniło moje oczekiwania, w związku z tym mam kilka pytań do Ciebie. Czy tak ustawione poprzecznie deski na "dachu" dają jakąś osłonę przed słońcem i w jakich odległościach od siebie są zamontowane. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Hogata 21:02, 20 cze 2016

justi napisał(a)
Mi też się podoba to połaczenie Napisałam wczoraj posta i pewnie nie kliknęłam wyślij, hihi.
U mnie W. Szekspir ma wiotkie pędy, ale nie wszystkie, liczę na to, że z roku na rok będą stabilniejsze. Po wczorajszym deszczu te wiotkie leżały na ziemi.

Mam nadzieję, że róże na drugi rok się wzmocnią, bo wszystkie mam świeżo posadzone.
Hogata 21:03, 20 cze 2016

agata19762 napisał(a)
Widzę, że i Ciebie różyczka dopadła.
Rabatki już zapychają się fajnie.
Pozdrawiam imienniczko

Różyczka nie do wyleczenia chyba
Hogata 21:03, 20 cze 2016

KasiaWB napisał(a)
świetne to zestawienie z szałwią bardzo ją lubię, bo jest bezproblemowa altana bardzo fajna
nie wiedziałam, że ten podjazd masz taki dłuuuugi no to nic dziwnego, że tam tyle wisienek upchnęłaś
Pozdrawiam

Podjazd faktycznie trochę długi.
Hogata 21:06, 20 cze 2016

Basinkowo napisał(a)
Witaj Agato. Bardzo zainteresowała mnie Twoja altana. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zadaszeniem tarasu i nie mogę się zdecydować na żadne rozwiązanie. Boję się, że pokryte dachówkami zbyt mocno zacieni mi salon, poliwęglan podobno się brudzi oraz się nagrzewa. Tak sobie pomyślałam, że twoje rozwiązanie może by spełniło moje oczekiwania, w związku z tym mam kilka pytań do Ciebie. Czy tak ustawione poprzecznie deski na "dachu" dają jakąś osłonę przed słońcem i w jakich odległościach od siebie są zamontowane. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Niestety deseczki nie dają cienia , mam posadzoną pod altaną winorośl wonną i liczę, że zarośnie i da mi kiedyś cień. W tej chwili mam żagiel na kawałku dachu, bo nie dało się siedzieć w dzień.
butterfly 09:23, 21 cze 2016

Hogata , zawsze jak mam do Ciebie wejść to coś stanie mi przeszkodzie...
Jestem w końcu
Widać jak ładnie ogród się zageszcza i dojrzewa.
Podjazd z wiśniami mega,robi wrażenie

Taras tez super klimatyczny. Z czego masz firaneczki?szylas czy gotowe kupowalas?