Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona odskocznia

Zielona odskocznia

Hogata 22:14, 19 lut 2013

Maria667 napisał(a)
Witam Cię Agatko!
Zima na Twoich zdjęciach jest dosłownie powalająca.Ale taka rzeczywiście jest. U mnie też śniegu masa. Fajnie, że można pooglądać chociaż inne pory roku.
Będę śledzić Twoje postępy i zapraszam czasami do mnie.
Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Marysiu.
Zimy już u mnie nie widać, chciaż zapowiadali śnieg ale nie pada. Tragredia wszystko odkryte...
Mam nadzieję, że mrozów chociaż nie będzie. Tylko trochę sucho się robi od tych wiatrów.
Hogata 22:15, 19 lut 2013

Marta7 napisał(a)
Agatki,pozdrowionka przesyłam

Od pozdrawiam
Hogata 22:18, 19 lut 2013

Edi00 napisał(a)
Agatko, data zakupów ustalona na 12 kwiecień
Ania ASC będzie dla nas przewodnikiem po szkółkach
mam nadzieję, że data będzie Ci pasować...

Czytałam, że jeszcze data może ulec zmianie, Mi to raczej każdy termin odpowiada, wolne w pracy i na zakupy. Rench chyba pasuje 5, albo 20 kwietnia. Jak coś ja datę w kalendarzu mogę zmienić.
Hogata 22:22, 19 lut 2013

ZbigniewG napisał(a)
Agata widziałem że mocno opatuliłaś buczka , myślę że górę możesz mu stopniowo rozluźnić bo gdy wcześnie ruszą paki to majowe przymrozki mogą narobić szkody i przez rok nic nie podrośnie, albo zacznie iść na boki i mocny palik też mu nie zaszkodzi -mimo że ta odmiana sama wytwarza przewodnik
dzisiaj mam buczkowy dzień bo przed chwila oglądałem buczka Marysi

z tych wygiętych brzózek byłaby fajna kryjówka wigwam dla dzieciaczków

Zbyszku witaj. Jakaś telepatia, byłam dzisiaj u ciebie, ale doszłam dopiero do 20 str. i jeszcze się nie ujawniłam bo zaniemówiłam pod wrażeniem ogrodu i pięknych zdjęć.

A buka to tak jak radzisz, poluźnię mu krawatkę, żeby mógł sie pomału przyzwyczajać do wiosny.
Hogata 22:30, 19 lut 2013

butterfly napisał(a)
Agata, napisz gdzie dokładnie ta szkółka - w okolicach Jarosławia jeszcze nie "obczaiłam" co, gdzie i za ile"

Motylku jeśli chodzi ci o "Ogrod-marzen" stronka do nich: http://allegro.pl/buk-purple-fountain-odmiana-placzaca-wys-60cm-i2965805500.html , to bardziej sklep internetowy niż szkółka. Mają w sprzedaży to co na allegro można u nich zobaczyć. Odbiór w Małkowicach k. Orłów w stronę Przemyśla.
butterfly 22:32, 19 lut 2013

Hm, Małkowice... nie kojarzę, musze na mapie zobaczyc czy daleko ode mnie.

Dzięki
wiunia 11:53, 20 lut 2013

Agatko pozdrawiam serdecznie, widzę, że plany zakupowe u wszystkich ruszyły pełna parą! Oby tylko ta zima nam odpusciła
Edi00 12:39, 20 lut 2013

Agatko, Ania zrezygnowała ze sojego wyjazdu, żebysmy mogły się wszystkie spotkać
Widzimy sie więc 6 kwietnia
Hogata 21:43, 20 lut 2013

Plany zakupowe już są, tylko wiosny wszyscy wyglądają, a ja bym chciała jeszcze troszkę śniegu czemu u mnie nie napadało?

6 kwietnia plan zakupowy ma iść w ruch i lepiej niech nikt nie próbuje mi planów pokrzyrzować, bo ja jadę na zakupy I jeszcze super przewodnik - latający ma być, napewno oblecimy dużo szkółek.
Marta7 22:39, 20 lut 2013

Agadko,pozdrawiam,dzieki za dobre rady