Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona odskocznia

Zielona odskocznia

Hogata 20:43, 02 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Dzieciaki radochę miały, co?
U ciebie śniegu mało tej zimy, a u mnie wyjątkowo śnieżna była
teraz też mam jeszcze i wiosna pewnie pod śniegiem czeka,

Dzieciaki radochę miały, nawet troszkę za długi był ten spacerek, bo chrobę złapały (zapalenie krtani). Parę dni było ciężko, ale już lepiej, czekamy na ciepłe dni i spacerek...
Hogata 20:48, 02 mar 2013

Marlenaa napisał(a)
Jejku, a mi się zdarza na jednego narzekać. Jak następnym razem będę chciała coś pomarudzić to pomyślę o Tobie Podziwiam. Widzę, że u Ciebie wiosna całkiem blisko. U nas śniegu po kolana, a na parkingach pod blokiem ponad dwu metrowe góry usypane

Lepiej nie narzekaj bo pozwolę sobie zacytować Hanię, ba bardzo mi się ta historyjka spodobała. Zaznaczam, że bociany mam u siebie , a smutni nie chodzimy
hanka_andrus napisał(a)
Czy ja mówiłam jak bociany normy wyrabiają? Dostał bocian 10 bajbusów do rozniesienia,ludziom,którym smutno było w życiu.
Latał przez cały dzień,ledwie 8 upchnął.Już wieczór ,do domu trzeba, a tu jeszcze 2 maluchy w sakiewce.Zagląda, to tu, to tam,patrzy a tu w jednej chacie smutna para siedzi przy kolacji. No to buch im od razu dwoje,i odfrunął.
A nazajutrz,cała wieś zdziwiona,skąd u dziadka i u babci taki przychówek? Widać takie zrządzenie losu!
Uważajcie na bociany! Trzeba się cieszyć jak one lecą,inaczej o dwojaczki nietrudno!
Hogata 20:53, 02 mar 2013

Basia_1987 napisał(a)
Witaj Agato, przyszłam się przywitać, nie wiem czemu tak późno do Ciebie trafiłam.Synków masz cudownych, na pewno na nudy nie narzekasz, wyjazdy hmm.....wiem coś o tym mój M też wyjeżdża, zapewne spotkamy się w kwietniu, wybierasz się na tę wycieczkę objazdowa po szkółkach???

Witaj Basiu. Na nudy nie narzekam praca, domu, dzieciaki... i nawet nie mialam zamiaru nic robić w ogrodzie, ale trafiłam na Ogrodowisko i już nie mogę wytrzymać, nie mogę się doczekać wiosny.
Na spotkano się wybieram !!!!!!!!!!
Mala_Mi 21:41, 02 mar 2013

I dobrze... trzeba w końcu się poznać Wpadłąm na chwilkę na O i siedzę, siedzę siedzę.... chyba zaraz czerwony guzik trzeba przycisnać....
Marta7 09:18, 03 mar 2013

Agato pozdrawiam serdecznie,na dłużej wpadnę wieczorkiem
Marta7 23:24, 03 mar 2013

Agatko jestem wieczorkiem
Wiesz w tym sklepie w Szówsku wszystko co ogrodnicze wykupiłam
Ale przypominam sobie że jeszcze została tam piękna ciemno niebieska donica,nie brałam jej bo wszystkie inne kupiłam ceglaste,i wisząca doniczka tam była na takich łańcuszkach,też niebieska
No to przeszłaś gehennę-dwoje dzieci zapalenie krtani,dobrze że już lepiej
Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę
Hogata 22:00, 04 mar 2013

asc napisał(a)
I dobrze... trzeba w końcu się poznać Wpadłąm na chwilkę na O i siedzę, siedzę siedzę.... chyba zaraz czerwony guzik trzeba przycisnać....

Też chcę osobiście poznać fajne towarzystwo i zwariowaną Ankę , więc lepiej niech nikt nie pokrzyżuje mi planów....!!!
Hogata 22:02, 04 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Agatko jestem wieczorkiem
Wiesz w tym sklepie w Szówsku wszystko co ogrodnicze wykupiłam
Ale przypominam sobie że jeszcze została tam piękna ciemno niebieska donica,nie brałam jej bo wszystkie inne kupiłam ceglaste,i wisząca doniczka tam była na takich łańcuszkach,też niebieska

No i faktycznie wszystko wykupiłaś , ale fajny sklepik, napewno będę tam zaglądać od czasu, do czasu...
Marta7 22:37, 04 mar 2013

Agatko kiedy byłąś? ja byłam dzisiaj tam i wyobrażałam sobie ze wchodzę do sklepu i widzę Ciebie,ale tam nikogo nie bylo
Ja oczywiście z pustymi rękami nie wyszłam,kupiłam sobie 4 doniczki za 20 zł,a w Tuczempach zostawiłam 30zł-oczywiście też doniczki pozdrawiam
Mala_Mi 22:43, 04 mar 2013

Hogata napisał(a)

Też chcę osobiście poznać fajne towarzystwo i zwariowaną Ankę , więc lepiej niech nikt nie pokrzyżuje mi planów....!!!

Jestem normalna ....... tylko ADHD Z wiekiem coraz mniejszy bo przykułam sie do Forum