Dzieciaki radochę miały, nawet troszkę za długi był ten spacerek, bo chrobę złapały (zapalenie krtani). Parę dni było ciężko, ale już lepiej, czekamy na ciepłe dni i spacerek...
Lepiej nie narzekaj bo pozwolę sobie zacytować Hanię, ba bardzo mi się ta historyjka spodobała. Zaznaczam, że bociany mam u siebie , a smutni nie chodzimy
Witaj Basiu. Na nudy nie narzekam praca, domu, dzieciaki... i nawet nie mialam zamiaru nic robić w ogrodzie, ale trafiłam na Ogrodowisko i już nie mogę wytrzymać, nie mogę się doczekać wiosny.
Na spotkano się wybieram !!!!!!!!!!
Na spotkano się wybieram !!!!!!!!!!
I dobrze... trzeba w końcu się poznać Wpadłąm na chwilkę na O i siedzę, siedzę siedzę.... chyba zaraz czerwony guzik trzeba przycisnać....
Agatko jestem wieczorkiem
Wiesz w tym sklepie w Szówsku wszystko co ogrodnicze wykupiłam
Ale przypominam sobie że jeszcze została tam piękna ciemno niebieska donica,nie brałam jej bo wszystkie inne kupiłam ceglaste,i wisząca doniczka tam była na takich łańcuszkach,też niebieska
No to przeszłaś gehennę-dwoje dzieci zapalenie krtani,dobrze że już lepiej
Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę
Agatko kiedy byłąś? ja byłam dzisiaj tam i wyobrażałam sobie ze wchodzę do sklepu i widzę Ciebie,ale tam nikogo nie bylo
Ja oczywiście z pustymi rękami nie wyszłam,kupiłam sobie 4 doniczki za 20 zł,a w Tuczempach zostawiłam 30zł-oczywiście też doniczki pozdrawiam