Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:06, 30 paź 2012

Daneczko69 po tym przytulaniu i głaskaniu już nam wszystkim lepiej i wraca jesień

Danusiu, wytrzymam, już widzę zmiany na plus czyli zrobiłaś lot szybowcem nad Kotliną

Aniu antre, cieszę się, że rejon się podoba, sporo tam cudownych miejsc, góry mniejsze jak Tatry, ale jednak są

Sebek, no właśnie..były i tak się poddały; nic to, coś będę wymyślać, przecież lubię ruch i zmiany

Eliza chyba bym moim pieskom palcem pogroziła, gdyby śmiały narzekać wiodą pieskie życie, ale cudownie pieskie..wiem, że Danusia tak właśnie podchodzi, więc zobaczę co się da zrobić i jakby co mam okazję coś nowego stworzyć, a to już działa pobudzająco!

Rysiu, bardzo dobrze, że od razu reagujesz, szkoda byłoby wszystkiego co tam masz...w ogrodzie!

KasiaWB, już mi lepiej po stratach, zmieniłam myślenie i planuję i chyba jutro coś podziałam, bo wraca jesień i energia mnie rozsadza!..ciekawa jestem, co ty u siebie zastaniesz i czym jesteś zakręcona, to musi być coś ważnego i wielkiego

dorkowO/ Dorotko, z przyrodą nie wygramy, trzeba się dostosować a koty też uwielbiam i bardzo chciałabym mieć, chociaż jednego, niestety na to za późno, moja rottka zagryza wszystkie, może jak bym od szczeniaka razem wychowywała, byłoby inaczej; ale z przyjemnością oglądam wszystkie koty u innych

Marzenko, tobie remont jeszcze nie potrzebny wyglądasz jak 30!!...a straty już przebolałam, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Aniu monte, dzięki za taki optymistyczny kwiat i nie przejmuj się, aj też już nie nadążam posadzę coś, przytnę, energia i chęci są

Betysia, dokładnie tak jak napisałaś, będę robić zimą będzie ciekawie, bo chyba prawie wszyscy coś planujemy, zmiany nieustanne, pogadamy sobie, kawkę wypijemy i tak nam wesoło ta zima zleci buziam i tuliskam!

Robert, pamiętam to wydarzenie u ciebie, pokazałeś nam na fotkach; u ciebie ciągle coś tam się dzieje, ale dzielny z ciebie chłop i idziesz do przodu
Małgosiu, u ciebie już byłam i już zmartwienia odrzucam...coś nowego na pewno się wykluje
Beatko, najlepsza wiadomość..idzie ciepło, coś przed zimą zdążę zrobić piesy wymiziane, merdają ogonami, a rejon Kotliny Kłodzkiej jest piękny i jestem pewna, że kiedyś tam trafisz miłego dnia
Daneczka69 11:21, 30 paź 2012

Dzień dobry Irenko
przywitam Cię tutaj bo z rozpędu zrobiłam to u siebie
dziękuję za odwiedziny, bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz
buziakuję i wszystkiego miłego życzę
P.S. Cieszę się, że już lepiej Ci na duszy po katastrofie ogrodowej... kamień z serca!
Gardenarium 11:23, 30 paź 2012

Irenko, jak tak widzę szosę, samochód mknie przed siebie, muzyczka ulubiona leci zewsząd - to wydaje mi się że lecę No...szybuję w przestworzach

Instagram Ogrodowiska
Milka 11:40, 30 paź 2012

Danusia..i ja tak mam i w takich momentach to czuję coś takiego ,,dusza śpiewa..umysł gra"
to jest szybowanie
Milka 11:41, 30 paź 2012

Daneczka69 napisał(a)
Dzień dobry Irenko
przywitam Cię tutaj bo z rozpędu zrobiłam to u siebie
dziękuję za odwiedziny, bardzo mi miło, że o mnie pamiętasz
buziakuję i wszystkiego miłego życzę
P.S. Cieszę się, że już lepiej Ci na duszy po katastrofie ogrodowej... kamień z serca!

jakby inaczej, taka sympatyczna dziewczyna
pozdrawiam
Mala_Mi 12:53, 30 paź 2012

A mi zimno
Urszulla 12:58, 30 paź 2012

Aniu na chorobę i na zimno najlepsza jajecznica z boczkiem tym którego mysza nie zjadła

A dla Irenki oczekiwania na ocieplenie, będzie się łatwo kopało w miękkiej ziemi
Milka 13:30, 30 paź 2012

Aniu, włącz ogrzewanie i faktycznie zjedz jajka na boczku

Ula, jutro ciut posiedzę w ogrodzie i chyba zdjęcie w bereciku zrobię
Evchen 15:01, 30 paź 2012

Irenko, sporo tego śniegu chyba spadło, skoro takie straty.. aż przykro patrzeć... szczerze mówiąc nie przypuszczałam, że śnieg może wyrządzić takie szkody.. chyba okryję drzewka szczepione na zimę,....
Milka 15:02, 30 paź 2012

tak fajnie się przebarwiła trawka, na fioletowo - wrzosowo; ciut fotek sprzed śniegu

mahonia i na bordo i do kwitnienia się zbiera