Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

EPODLAS 22:55, 02 paź 2013

A ja szczerze zazdroszczę że u ciebie jeszcze ciepło. U nas niestety nie. Rano było 0 na termometrze. Jak dla mnie to takie temperatury to dużo za wcześnie. Irenko ogród pięknieje w oczach. Widać że kreatywność cię nie opuszcza, ciągle coś zmieniasz. Pozdrówka.
GorAna 23:13, 02 paź 2013

Pozdrawiam wieczorkiem...piękny ten Twój ogród...ale to już mówiłam sto razy...oszczędzaj się Kobieto
Rench 23:23, 02 paź 2013

Irenko,nowy domek budujesz,wyczytałam
Będzie serial Pokażesz projekt ?
Madzenka 06:30, 03 paź 2013

Irenko nie szalej, bo klapsa dam!!! Masz wypoczywać!
Dlaczego nie mowiłaś, ze chcesz miskanty strictusy? Wiosną będe dzielić mogłam Ci dać szczepki. Ja się piszę na czyścca wiosna!!!
Najlepiej zrobić teraz rekonesans traw aby ustalić co wiosną podzielić. Wpadnę w przyszłym tygodniu to wszystko ustalimy.
agata19762 08:26, 03 paź 2013

Irenko fotki pooglądałam uroczego ogrodu...
mój miłorząb stracił listki po przymrozkach...

jednak trawki nadają wyglądu

widzisz nawet w snach dziewczyny Ci pomagają, by ręki nie przemęczać
jakie to miłe !!!
kaisog1 10:42, 03 paź 2013

Irenko czytam, że szwy zdejmujesz..... to dobrze ale pamiętaj, żeby tą rekę oszczedzać! Koniecznie! Szalejąc można sobie krzywdę na całe życie zrobic.... Buziam
polinka 12:43, 03 paź 2013

Pozdrawiam Irenko bardzo, bardzo ciepło
Debra 12:48, 03 paź 2013

irena_milek napisał(a)

Krysia, ty chyba byś jak ja zaraz do robótki się brała
wybrałam te Blue, bo jakby w tamtym sektorze dominować będzie błekit 3 cedrów, zieleń i dolne tło z szarości czyśca i takich traw, wiadomo, ze na efekt trzeba poczekać
moje rozplenice sadziłam dokładnie rok temu, chyba w lipcu, tak samo miskant ML, bardzo szybko urosły, może słuzy im gruzowisko i przerobione odpadki, to poszło do środka tej rabaty
faktycznie czyściec rośnie szybko, też lubie te liście, ale kwiatostan ucinam;
kojec będzie usuniety, tam kiedys była olbrzymia buda poprzednich rottków, nowi rezydenci nie chcieli tam być; na czas gości tam je zamykamy, maja tam cień, rosliny i plac do wybiegania, teraz to idzie do likwidacji, tylko jak kojca nie ma, beda zamykane w domku letnim, będzie im nieźle

Tak Irenko, zaraz do roboty jakiejś, bo inaczej to nie sposób wytrzymać. W sumie to chyba nigdy nie chorowałam albo udawałam, że nie. Ja publicznie nie potrafię się przyznać, że coś mi jest

Myślę, że zestawienie tej nowej trawy z wełnistym będzie piękne. Poczekamy, zobaczymy

A psom w domku letnim będzie chyba tylko lepiej. A nie poniszczą tam za bardzo?
Mala_Mi 12:48, 03 paź 2013

Karma kupiona, zimno nadal.. nie będę robić nic w ogrodzie na taki ziąb... czekam na ocieplenie...
Debra 12:51, 03 paź 2013

asc napisał(a)
Karma kupiona, zimno nadal.. nie będę robić nic w ogrodzie na taki ziąb... czekam na ocieplenie...

No ja właśnie zmagam się sama ze sobą - jechać ciachać te kanciki, czy poczekać aż się ociepli
Tylko tak, to do następnego lata mogę czekać, jak kiepsko pójdzie