Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 13:55, 22 mar 2015

ana_art napisał(a)
Irenko niesamowita ta różnica pogodowa
w ubiegłym roku też jakaś róża mi ruszyła z patyka, zobaczymy czy w tym roku coś będzie z niej
Piękne te złote cisy !

Oj ciekawa jestem tej twojej rózy, wymienimy sie doświadczeniem no jakos w tym roku u nas pogoda super, nawet dzis +, choc chłodniej, jest słonecznie, ale susza okrutna.
Te cisy niebawem dopiero urode pokazą, bo zima sa zielone, a w sezonie az świecą no i czekam, żeby mi gazony zarosły, jak u ciebie buziolki
Milka 14:03, 22 mar 2015

Margarete napisał(a)
Ha, ha ha jaki śliczny ten twój nowy pieseczek . Moja suka tez ze schroniska, z reszta to juz nasza kolejna psica schroniskowa i kochamy ją najmocniej na świecie a ona nas.

Wiosna u ciebie w pełni, jednak Dolny Sląsk wyprzedza nas pogodowo o jakies tygodnie, śliczne masz krokusy i zapowiedź kolejnych kwiatów.
Pozdrawiam niedzielnie!

I to jest cudne Małgosiu, nie chciałam kupowac psa, bo bym zboczyła w kierunku rottweilerów, moja ulubiona rasa, a wnusie małe i sie ciut bałam, a tak jest malutki piesektak jakos stale wyprzedzamy, a potem sie wyrównuje
życze udanej niedzieli, spacerku po ogrodzie i co tam sobie marzysz

Chyba w końcu u siebie jestem na bieząco, będę mogła biegac na kominki
na razie uciekam, pozdrawiam niedzielnie

wszystkie skróciłam, to Bronzita
czy jakos takoś

i niestety tam gdzie dziwnie żurawki wygladały, złapałam, wylazły bez korzeni i było pełno małych i duzych takich osobników przekopałam w okolicy cała ziemię, zbierałam, czy wszystko, okaże sie
WilczaGora 14:29, 22 mar 2015

Milka napisał(a)
Wilczyco....ogromnie trudną drogę pokonaliście, wiem jak było ciężko, wiem, jak druga strona się czuje, co przeżywa, mój mąż też zapłakał, ale potem tylko siła, żadnego rozczulania, działanie, działanie i dobrze, bo sama nie dałabym radę, absolutnie, mój stan fizyczny był okropny, bo w sumie walczyłam z dwoma chorobami....
cieszę się, że wszystko u was dobrze, że sobie poradziliście, my na razie też, życzę nam obu mnóstwa sił, dziekuję ci bardzo za twoją historię

to mamy wiosnę, zaraz pierwsze tulipany, dedykuję wam
[img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.jpg[/img] [img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.jpg[/img] [img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.jpg[/img] [img size=x]http://assets.ogrodowisko.pl/uploads/p///original.jpg[/img]

to prawda ... ta przeogromna siła, która na mnie spłynęła była czymś niesamowitym ... płakałam tylko w nocy, albo spacerując w deszczu tak, żeby nikt nigdy się o tym nie dowiedział...życie jest przeogromnym darem i cieszmy się nim każdego dnia...dziękujemy za kwiatki
gierczusia 14:41, 22 mar 2015

Irenkooo .. Czytam i czytam i skończy nie umię..tyyyle się dzieje ,a ja zaległości mam
Przepiękne te pokrowce na fotelach wiklinowych...aż człek marzy by na nich przysiąść

Ściskam
Sebek 15:45, 22 mar 2015

My na pewno mieszkamy w tym samym kraju? U mnie tulipany dopiero kły właściwie wystawiły

Psiak cudny!
ana_art 17:03, 22 mar 2015

rododendronów i azali???? nooo to nieźle! będzie się działo.
Bogdzia potrafi zarazić oj potrafi
hanka_andrus 17:53, 22 mar 2015

Irenko! Uf! Cieszę się, że jesteś! Ściskam!
Bogdzia 18:38, 22 mar 2015

Piesio śliczny a wiosnę masz wcześniej niż wszyscy , jest sie z czego cieszyc.Te małe radosci są w zyciu najważniejsze.
Ewa777 19:30, 22 mar 2015

Piękna wiosna u Ciebie, cieszę się, bo pewnie taka u nas będzie za tygodnie Masz piękne i zdrowe rododendrony, chyba Ci szybko rosną Moje są bardzo pogryzione przez opuchlaki, do Twoich chyba się nie dobrały
Milka 19:34, 22 mar 2015

Gierczusiu....w tym roku będę częściej pewnie siedziec, bo tak zwykle nie bywało pozdrawiam serdecznie

Sebciu....chyba takdzis zimnica, nosa w końcu nie wyściubiłam, kanapowa byłam i zabwa z Misią

ana_art...no jak się tak napatrzyłam i na fotach i potem w realu, to koniecznie chciałam, szkoda, że tak późno odkryłam Ogrodowiskoale wcześniej az tak ogrodem się nie zajmowałam, choc kochałam, działałam społecznie więcej

Hanuś...jestem i z tego jestem najbardziej się cieszę, odwzajemniam uściski

Bogdzia...urocza kruszyna, całe 10 cm, musze uważac aby drapiezniki nie porwały tak, jest jak mówisz, ciesze się drobiazgami
a tu gdzie wyczyszczone i ziemia juz ruszyły tawułki Arendsa, midownik Blue Royal i lilie idą mi na potęgę, jakos chyba szybko, oby nie zmarzły..

magnolia giażdzista prawie pęka
pozdrawiam i lece znowu ćwiczyć