Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

malwes 16:05, 26 maj 2013

Kasiu, warzywniczek rewelacyjny. Strasznie żałuję, że nie zmieszczę u siebie. Nie dość, że zdrowo i smacznie, to przepięknie to wygląda (nie wiem czemu, ale ja po prostu uwielbiam klimat warzywników prowadzonych w skrzyniach).

No i poza warzywnikiem też pięknie u Ciebie. Zapach bzów czuję, azalie cudne (też uwielbiam)....
Kindzia 11:18, 27 maj 2013

Już kwitnącą różę masz? Rewelacyjnie!!!! Moje jeszcze w pąkach, oprócz luiski...

Ale warzywnik wymiata!!!!!!!!!!!
ka1sia 11:24, 27 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Już kwitnącą różę masz? Rewelacyjnie!!!! Moje jeszcze w pąkach, oprócz luiski...

Ale warzywnik wymiata!!!!!!!!!!!

Kasiu, kwitną te pienne zimowane w garażu, reszta w pąkach jeszcze
Warzywnik będę troszkę powiększać, ciągle mi mało tych witaminek a przy okazji pracy mężowi dołożę, bo ktoś mi to musi skopać, ale się ucieszy
Joaska 12:51, 27 maj 2013

Kasiu tak sobie myślę że w końcu nadszedł ten czas na tą kawę,
W długi weekend to wyjeżdzasz gdzieś czy jesteś na miejscu???
bociek 20:58, 27 maj 2013

Bardzo elegancki warzywniaczek. Subtelne trumienki, wszystko rowniusienko posadzone. Wzor i kropka. Jak widze takie warzywniki pod linijke to nabieram checi na warzywnik Moze kiedys
anna_g 21:20, 27 maj 2013

Żeby nie było na mnie to określenie "trumienki" ściągnelam od Ani asc
Dzięki Kasia za informację o ich wypełnieniu? Kupowałaś takie gotowe ? tak doczytałam ale może źle... Pozdrawiam cieplutko choć jakoś u nas zimno i zimno...
ka1sia 21:29, 27 maj 2013

bociek napisał(a)
Bardzo elegancki warzywniaczek. Subtelne trumienki, wszystko rowniusienko posadzone. Wzor i kropka. Jak widze takie warzywniki pod linijke to nabieram checi na warzywnik Moze kiedys

Bocius, jak pieknie Ci się napisało, subtelne trumienki slicznie!
Będzie jeszcze ladniej w warzywniaczku, bo juz mam pomysła
Najważniejsze, że jest mi wygodniej i łatwiej zadbać teraz o warzywa
ka1sia 21:33, 27 maj 2013

anna_g napisał(a)
Żeby nie było na mnie to określenie "trumienki" ściągnelam od Ani asc
Dzięki Kasia za informację o ich wypełnieniu? Kupowałaś takie gotowe ? tak doczytałam ale może źle... Pozdrawiam cieplutko choć jakoś u nas zimno i zimno...

Aniu, ja wiem, że to określenie Ani asc, ja też je tak czasem nazywam i mój mąż też nie przeszkadza mi to zupełnie i jestem z nich bardzo zadowolona
Kupowałam gotowe, nadstawki na palety, po 20zł.
U nas też zimno i caly dzień pada ale zapowiadają ocieplenie, może już jutro....
Bogdzia 22:01, 27 maj 2013

Rzeczywiście jest za co chwalic warzywnik , piękny i warzywa prawie dorosłe. Świetnie wygląda. Pozdrówka zostawiam.
ka1sia 22:19, 27 maj 2013

Bogdzia napisał(a)
Rzeczywiście jest za co chwalic warzywnik , piękny i warzywa prawie dorosłe. Świetnie wygląda. Pozdrówka zostawiam.

Bogdziu,dziękuję, bardzo mi miło