Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 00:09, 25 cze 2013

asc napisał(a)
Kasiu, a ja się cieszę, że przypadłyście sobie do gustu z Izą
Jej potrzeba takiego dobrego ducha Bo to ukryty talent co się marnuje....
Mam nadzieję, że Iza się nie obrazi za moje słowa ..... i dobrze odczyta intencję......

Bo ja najbardziej lubię jak moi przyjaciele stają się przyjaciółmi moich przyjaciół, bo fajni ludzie powinni się trzymać razem I cieszę się, że Cię miałam okazję poznać też osobiście ... i nie cieszę się ,że nie poznałam Przemka
Ale w Rzeszowie są co roku wystawy potffforów dużych i małych więc zapraszam Potffora z właścicielem....
O kurde..ale to zabrzmiało.. ktoś może pomyśleć, że Twój M to potffór

Anek, a jak ja się cieszę bardzo ....bardzo.... i jeszcze bardziej! ale jak Ty to pięknie napisałaś przeczytam sobie jeszcze raz ...i jeszcze Potffory już czują się zaproszone i machają do Ciebie
Buziaki, Aniu
Mala_Mi 14:22, 25 cze 2013

Dziś za kwiatki dostałam czekoladę.... ma iść wiesz w co .... ale znając życie i tak pójdzie w biodra
bociek 22:33, 25 cze 2013

Kasiu, ciekawa jestem czy nietoperze sie wprowadzily. Napisz prosze Sciskam
Bogdzia 21:06, 26 cze 2013

Nie wiedziałam ze znacie się już z Ania a ona przed wszystkimi znalazła sposób by Was poznac.
ka1sia 21:20, 26 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Nie wiedziałam ze znacie się już z Ania a ona przed wszystkimi znalazła sposób by Was poznac.

Bogdziu, jak byłam w marcu w Rzeszowie, to z Aneczką się spotkałam to było moje pierwsze spotkanie ogrodowe na żywo
ka1sia 21:22, 26 cze 2013

bociek napisał(a)
Kasiu, ciekawa jestem czy nietoperze sie wprowadzily. Napisz prosze Sciskam

Bociuś, zaglądałam tam dzisiaj i chyba nic może za późno zawieszone? no nic, będę obserwować nadal jak nie w tym roku, to może w przyszłym...
ka1sia 21:26, 26 cze 2013

asc napisał(a)

Dziś za kwiatki dostałam czekoladę.... ma iść wiesz w co .... ale znając życie i tak pójdzie w biodra

Ania, ale Twoim bioderkom to nie zaszkodzi, więc spoko ...a może trzeba by ją zjeść do góry nogami? znaczy Ty odwrotnie, nie czekolada
Konstancja30 21:41, 26 cze 2013

kupuje patent z mniamaniem czekolady do góry nogami ))) ... jak nie zadziała bioderka będziem gubić w dynamice
Joaska 22:17, 26 cze 2013

Kasia znowu mi Ciebie z powiadomien wymyło.....jak ja tego nie lubie!!
Joaska 22:23, 26 cze 2013

To ja na gubienie bioderek tez się zapisuję!!!!!
W końcu lato mamy niezły dowcip podobno lato już było w tym roku.....
Kasia nietoperki przylecą ale chyba potrzeba im czasu.....
Kasiu jak bedziesz miała chwile cyknij mi Twoją robinię bo strasznie oststanio na nie choruje!!!
No mus po wypłacie do Kostomłotów jechać!!! bo nie wytrzymię!