Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:33, 28 cze 2013

Anna_g, Leon, Evchen, The Madzia , Aniu Tre, Iza, Magda wielkolud, Kondzio, Ela i inni któych niechcący pominęłam - a ja sie cieszę, że się wam spodobało i humorek sie poprawił.... wieczorkiem już nawet prześwitywało słońce.. i wieczorek spędziłam na karmieniu komarów

Werbena z nasionek.. prawie kwitnie - to wysokie i wszystkie werbenki kwitną i szałwia jednoroczna co sie wysiała w zeszłym roku i sobie sama rządzi..

I jeszcze raz moje nasadzenia mimo woli.. 3 rodzaje (albo lepiej) lawendy w kupie.. mi sie podoba ..

Konstancja30 22:38, 28 cze 2013

asc napisał(a)
[b]
I jeszcze raz moje nasadzenia mimo woli.. 3 rodzaje (albo lepiej) lawendy w kupie.. mi sie podoba ..

a fiesz, że cudnie ... zwłaszcza gdy ta lejla obok tak ładnie nawiązuje
Mala_Mi 22:43, 28 cze 2013

TheMagda - odpowiem co nasadziłam, ale nie dziś..... jak skleroza zapomni to przypomnij.... to jest dużo do opisywania..... muszę zrobić lepszą fotkę.. i podzielić na sektory.... tak będzie trudno. Pierwsza rabata wyszła mi od początku najlepiej.. mimo woli... bez pojęcia.. wyczytałam tylko co lubią wrzosy... ale i tak wrzosy zostały wyparte z dobrego miejsca przez resztę... i nieprawda, że wrzosy nie rosną w cieniu... Moje rosną Jesienią poszerzałam rabatę
Tak było...

A to dalsza część rabaty...

Bogdzia 22:47, 28 cze 2013

asc napisał(a)

Zauważyłam, że czas za długi, ale to tak na szybko A fotki robione z ręki, bez statywu.... fociłam kwiatki, a tu patrzę 4 wróble szaleją blisko mnie.... no i znów nafociłam

Ale tak sie bawiły, że musiałam pilnować sie by nie parsknąć śmiechem... patrz jakie skoki do wody.. jak dzieci..

Wróbelki sa fajne bo odważniejsze od wszystkich innych, łatwiej je fotografowac.Teraz pewnie ich wiecej bo młode z gniazd wychodzą.Ja nie mam statywu i wszystkie robię z ręki.Ptaki są zabawne i fajnie je obserwowac.A ten kamień faktycznie przestaw.Pozdrówka.
monteverde 01:05, 29 cze 2013

asc napisał(a)

Bogdzia cudny gif.... idąc twoim przykładem takiego zrobiłam.. to faktycznie seria zdjęć.. z ustawienia na seryjne.. niestety kamień mi zasłąnia widok.. muszę go przestawić Giff na szybko robiony wiec fotki nie wykadrowane, a takie jak łapał aparat..

Ania super gify i Bogdzi i Twój fajnie , że jesteś taka radosna i dzielisz się ta radością z innymi u mnie nie pada, siedziałam do 22.00 w ogrodzie bo po deszczu zielicho strasznie rośnie, pozdrawiam
Madzenka 06:11, 29 cze 2013

Dopiero zobaczyłam, że ptaszki były w gifach
JulkAd 14:00, 29 cze 2013

asc napisał(a)

Julka - lepiej przyznaj się ilu uczniów z Twego powodu ma "jeszcze tylko lanie.. i wakacje.."

Aniu, ja grzeczny belfer jestem....ino jedna poprawka mnie czeka i uwierz na własne życzenie dziecięcia, a właściwie dziewczęcia ....ciut zagubionego chyba, ale inaczej się nie dało
JulkAd 14:02, 29 cze 2013

asc napisał(a)

Ładne
Urszulla 14:53, 29 cze 2013

Jestem już na bieżąco po chwilowej nieobecności z przepracowania
Rabatka bogata, ciekawe co znowu w niej zmienisz
bo to chyba nieuniknione....coś dodać
Justyna 20:48, 29 cze 2013

Aniu,
przede wszystkim gartuluję odwiedzin bociana i nowej roli jaką będziesz doświadczała
Jestem pod wrażeniem stójki Jak zobaczyłam Twoje zdjecie pomyślałam, hmmm ciekawe czy ja jeszcze umiem. Spróbuję
Jednak u Ciebie zdecydowanie szybciej z wegetacją. U mnie jeszcze nie kwitnie catalpa, ani jeżówki, ani odętka. Sesja ptaszkowo-motylkowa urocza