Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Kondzio 20:37, 08 lip 2013

Aniu proszę o pomoc na moim wątku hi hi hi
Mala_Mi 20:44, 08 lip 2013

A zła jestem bo cieszyłam się, że zajadę do szkółki i dokupię cisa na pniu... i co?????????????? Jechałam wolno, nawet ciężarówki nie wyprzedzałam... nie gadałam przez telefon, skupiona na widokach..... i przegapiłam szkółkę.... a nie zapamiętałam gdzie ona była.... gdzieś na odcinku o długości 50km.... szkółka po dwóch stronach drogi..... po hektarze na prawo i lewo.... i co???????????????????????????????????????????????????????????????????????

PRZEGAPIŁAM Myślałam, że to jakaś fata morgana, że mi się śniło, że cisy kupiłam, że szkółka była... i się jak zjawa zmyła........ ale cisy stoją ..macałam, są prawdziwe.... żadna fata czy morgana....... to gdzie ta szkółka.. zlikwidowali w tydzień???????????? COŚ TAKIEGO ZDARZA MI SIE PIERWSZY RAZ.

Na pociechę zajechałam do szkółki w Krzemienicy i ani cenowo, ani asortymentem nie powala na kolana..... jedno źdźbło ML 8zł... drogo strasznie ale kupiłam inna odmianę perowskiej... taka pełna i puchata.. pokażę jak zakwitnie, bo wybierałam w pąkach (nazwę sfotografowałam) Żurawki malutkie i młodziutkie.. ale fajne odmiany to fakt.. ale po 7 zł.... za takie mikro, mikro... drogo...

Za to moje werbeny sięgają nieba .. i kwitną wszystkie

Mala_Mi 20:57, 08 lip 2013

Kondzio napisał(a)
Aniu proszę o pomoc na moim wątku hi hi hi

Gdybyś wiedział co napiszę byś się nie pytał mnie.... dalej podtrzymuje swoje zdanie ... za strumyk, a nie przed strumyk. Skoczcie do Kondzia i pomóżcie mu...... . Bo ja do takich rzeczy się nie nadaje A dalej chcę widzieć to hi, hi, hi
leon60 21:00, 08 lip 2013

Aniu ale jaja z tą szkółką, jak to się stało że jej nie ma... masakra jakaś...
Moja werbenka od Ciebie też taka cudna
Buziaki i nie smutaj się
agata19762 21:01, 08 lip 2013

Aniu kuleczki tworzysz śliczne i jeszcze w 15 min....

nie wiem, czy też tak masz, ale ogrodowe fryzjerstwo fajna rzecz......
bardzo wciąga

agata19762 21:05, 08 lip 2013

normalnie czary z tą szkółką
21:06, 08 lip 2013
Aniu, czy możesz wpaść do mnie i powiedzieć mi co to są te kule z projektu Danusi???
EPODLAS 21:13, 08 lip 2013

Aniu, ślicznie wyglądasz wśród liliowców. Masz rację łączka liliowcowa u Mariusza - miód malina. Też bym taką chciała
Kondzio 21:20, 08 lip 2013

asc napisał(a)

Gdybyś wiedział co napiszę byś się nie pytał mnie.... dalej podtrzymuje swoje zdanie ... za strumyk, a nie przed strumyk. Skoczcie do Kondzia i pomóżcie mu...... . Bo ja do takich rzeczy się nie nadaje A dalej chcę widzieć to hi, hi, hi
będziesz hihihi
Kindzia 21:22, 08 lip 2013

Szybciorkiem melduję :
W piątek obcięłam zgnitki ostróżkowe
previcurem szałer był
całą noc lało znowu (a nie miało prawa !!!)
w sobotę obeschło
w niedzielę powtórny szałerek
topsin zamówiony, do piątku dojdzie
będzie powtórny szałer
na chwilę odjazdu serduszka ostróżek żyją !!!!!!!!!

Buziole