Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Milka 17:18, 09 sie 2013

Aniu, a co robisz z liliami, jak przekwitną?
Mala_Mi 18:16, 09 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu, a co robisz z liliami, jak przekwitną?

Ucinam górę (tę co były kwiaty).. czekam, aż z żółkną i wycinam całe badyle do ziemi.

Danuś - lecę do basenu.. od godziny, ale mam otwarty wątek z waszego wyjazdu do Anglii i tak sobie po trochu oglądam.... i ciągle się okazuje, że oglądam już po raz kolejny... ale to można oglądać... bo na szybko się nie da ....
MarekW 18:25, 09 sie 2013

Aniu u nas też dalej tropiki i podlewanie weszło już w codzienny zwyczaj. Podziwiam Lotos i ciekaw jestem coś tam takiego wypatrzyła
Gardenarium 18:28, 09 sie 2013

Te lotosy u Ciebie to jak dla mnie jakiś świat nierealny, jakby nie wierzę że rosną

Instagram Ogrodowiska
MuSzka 19:06, 09 sie 2013

Wpadłam z rewizytą. Troszkę mnie przeraża ilość stron w wątku u Ciebie, chociaż ta ilość stron robi też spore wrażenie
bardzo mi się podobają żółte jeżówki i już z kilku postów które wymieniłyśmy między sobą zorientowałam się że masz podobne ciągoty ogrodowe jak ja tzn chyba w podobnym kierunku idące. Jak będę miała chwilę to wpadnę i na pewno wdrożę się w twój wątek.
Kindzia 20:55, 09 sie 2013

A wyobraź sobie Ancia, że u nas chłodno, deszczyk kapie...i wcale Ci DZISIAJ tego basenu na co dzień już nie zazdraszczam

Trawki mi rosną

Jak chcesz zobaczyć cudownościowe kwiaty kaktusa mojej sąsiadki, to zapraszam...Twój lotos tak samo nierealny jak tamto kwiecie...
Mirka 21:16, 09 sie 2013

asc napisał(a)

Mireczko.... super avatarek.. wolę go niż bratka

W środku muszę sfotografować tę solniczkę... są tam takie małe ....coś mi przypomina, hi, hi, hi.. ale do tego potrzebuję inny aparat...... płakałam ze śmiechu jak to zobaczyłam..... ale to popołudniu zrobię i wstawię
Wiesz Aniu że ja też wolałam twój poprzedni avatarek z buzką pliss Na fotki czekam
martaibartek 22:07, 09 sie 2013

Aniu co to za trawka na rabacie z wrzosami?
agata19762 22:24, 09 sie 2013

Aniu nadrobiłam zaległości....

na sadzonki truskawek też ustawiłam się do kolejki...

wrzosy piękne tfu tfu...
a u mnie wrzosy wymarzają

może spróbuję jeszcze raz ...tylko na zime je okryję ...

u mnie też palma ...ale ja kocham lato !!!! i nie narzekam

w końcu jesień i zima tuż tuż

tak szybko czas leci ........

BUZIACZKI !!!!
Konstancja30 22:30, 09 sie 2013

asc napisał(a)

Ucinam górę (tę co były kwiaty).. czekam, aż z żółkną i wycinam całe badyle do ziemi.

Danuś - lecę do basenu.. od godziny, ale mam otwarty wątek z waszego wyjazdu do Anglii i tak sobie po trochu oglądam.... i ciągle się okazuje, że oglądam już po raz kolejny... ale to można oglądać... bo na szybko się nie da ....

no to już fiem ... a właśnie miałam zapytać ...