Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madziarzeszow 08:58, 08 wrz 2013

Napiszę krótko dla mnie bomba
Czy przy tych kulach bukszpanowych jest macierzanka?
dorciabe 09:13, 08 wrz 2013

Ania powiedz proszę dlaczego przykryłaś posianą trawę i czym?
No naprawdę nie wiem nie smiej się
Gabrysia_ 09:17, 08 wrz 2013

dorciabe napisał(a)
Ania powiedz proszę dlaczego przykryłaś posianą trawę i czym?
No naprawdę nie wiem nie smiej się

...też mnie to zaciekawiło?
Ja robiłam dosiewkę trzy dni temu i znowu takie ciepło,więc zraszam kilka razy dziennie,dobrze że to tylko mały kawałek

Bukszpanowe kulki bardzo mi sie podobają
Syla 09:42, 08 wrz 2013

A karmnik możesz gdzie indziej ulokować ??? a i metki pościągaj ..... dla mnie jest super !!!
dasz tam żwirek ? (podkreśli rośliny ) .... nadmieniam , iż zauważyłam kancik na rabacie ..... i równiutko wycięta rabata ..... podoba mi się
Luki 10:03, 08 wrz 2013

Aniu hosty piękne i jeżówki również, nie wiem gdzie ty tam widzisz błoto na latarence
Dla mnie rabata z baksikami idealna, nawet jak nie będzie żwirku będzie piękna za swoją prostote, ale bym miał radoche przy cięciu tylu kulek bukszpanowych
Ja już widze jak kulki cisowe będą się cudownie prezentowały na rabacie przy domu
Mala_Mi 10:07, 08 wrz 2013

Magda - macierzanka jest tymczasowo, aby nie więdła... potem pójdzie w miejsce docelowe ..

Gabrysia , Dorota - przykrywam cieniutką agrowłókniną bo: ptaki nie wydziobują ziaren, na butach nie roznosi sie ziaren, pies nie nosi błota i ziaren (można po tym chodzić), nie trzeba tak często podlewać!!!!! , szybciej rośnie bo ma ciepło, a wilgotno. Po miesiącu tym sposobem trawa nadaje sie do koszenia... czyli nie rozdeptuje sie , szybciej rośnie.. Jak przerasta trawa agrowóknię to ją ściągam..

Sylwia- karmnik na razie stoi bo tak stał.. potem pomyślimy Ale na pewno gdzies sie tu zostanie, bo fajnei patrzeć zimą z okna jak taki szaleją.. ale od kulek bym odsunęła by nie śmieciły ptaki .na i w między kulki. Będzie to trudne bo M będzie oporował. ... w przyszłości wstawię plastykowy ogranicznik taki co sie daje pomiędzy żwirek i korę.. mniej roboty a dobrze wygląda. Wysypię czymś.. ale dopiero jak zrobię front z cisami.. tedy popatrzę całościowo co lepiej. Kancik wyszedł bo zdzierałam darń trawnika
Metek nie zdążyłąm bo walczyliśmy po ciemku, a foty robiłam przed 7 rano Ale fajnie, że może być
Syla 10:18, 08 wrz 2013

Aneczko .... z tych metek to się uśmiałam .... bo u mnie od zeszłego sezonu jeszcze na niektórych roślinach rosną wraz z nimi ..... Karmnik jeśli Ci nie przeszkadza to mnie tym bardziej ..... Niech mąż Twój będzie szczęśliwy

ten klon na rabacie robi dobrą robotę ..... mnie się podoba
Kondzio 10:19, 08 wrz 2013

już się nie mogę doczekać hi hi hi hi
ewa004 10:35, 08 wrz 2013

Aniu ile stron do nadrobienia ,ale nie ma się co dziwić, tyle ciekawych rzeczy się u ciebie dzieje
U mnie nic się nie dzieje i mój wątek umiera śmiercią naturalną
Ale ja się nie poddam ,będę was nękać jako dobry duszek

Bukszpanowa rabatka śliczna ,bardzo mi się podoba
Madzenka 10:48, 08 wrz 2013

Aniu rabata kulkowo-klonowa jest piekna. Nic nie zmieniaj, nic nie przekopuj, ciesz się nią.