Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

beta 18:07, 14 wrz 2013

asc napisał(a)

Za szybko uciekliście.. ale szkoda mi było rybek w worku kondomie.. wiec nie nalegałam na pozostanie..
I czasu brak.. bo mam moje doniczkowo do posadzenia

jaka ładna kompozycja

Aniu czytała u Karoliny, że ostrogowca masz...pewnie juz go pokazywałś ale za dużo tego jest i pewnie przeoczyłam....czy mogłabyś go pokazać, czy on jeszcze kwitnie?
makkasia 18:22, 14 wrz 2013

beta napisał(a)

jaka ładna kompozycja

Aniu czytała u Karoliny, że ostrogowca masz...pewnie juz go pokazywałś ale za dużo tego jest i pewnie przeoczyłam....czy mogłabyś go pokazać, czy on jeszcze kwitnie?

Mnie się też podoba
zapraszam do mnie u mnie jest zagadka
Kindzia 20:11, 14 wrz 2013

Czyli z gifami to nie u mnie tylko...a wczoraj chciałam Bogusię nauczyć i psinco...aż Grzesia wołałyśmy na pomoc...

Melduję, że na jodle pajęczyna jak byk! Zdycha coraz bardziej...szałer Magusowy był...zobaczymy. Nie przesadzałam...nie wiem czy da radę...
Ostróżki ciągle kwitną!!!
Marketowe potwory jeżówkowe, po przesadzeniu, wypuszczają pędy do kwitnienia!!! MIAŁAŚ RACJĘ KOBIETO !!!!!!!!!!!!!!!!

I buzioli 100 się należy!!!
Mala_Mi 20:31, 14 wrz 2013

Kindzia - mówiłam, że zakwitną Szły w bok a nie w górę... ale za rok z tej kępy będzie mega bukiet resztą teraz Ci pokwitną i dadzą kolor w ogrodzie, gdy inne już przestaną Pajęczyna może być pajączka... przez lupę pooglądaj albo rozłóż białą kartkę i potrząśnij.. czasami potrafią zlecieć i na białym widać.. I faktycznie jak osłabiona to nie przesadzaj.. możesz ja podlać previcurem lub topsinem.. nie zaszkodzi..

makkasia
- niestety wiem tylko punkt nr 1.... nagrody nei będzie.. nawet pocieszenia

Beata - ostrogowiec jeszcze kwitnie... jutro ci zrobię zdjęcie, bo nawet nie mam ani jednej fotki z nim.. nie wart uwieczniania Może u mnie ma za dużo cienia.... ale tak czy siak kwatki ma małe.. lepsa o niebo werbena

Basiu - fotki siarkowego pokazał Ci Bogdzia .. jej foty lepsze..

Madziarzeszów- zaglądam i do jednej i do drugiej szkółki....

Mathildis - już raz burę za gify dostałam.. chyba sie powstrzymam od wstawiania... ale już wiem jakim sposobem się wam to udaje

Agata - piszę jeszcze raz, przyjedziesz i skoczymy do szkółek..

Irenka - demolowałam... wrzosy z cienia.. bo mi tam już nie kwitną, wyrzuciłam dużo.. i zdemolowałam kabel od oświetlenia ogrodu.. przecięłam go, przy wykopywaniu wrzosów .. to elektryczny wiec sztukowanie w grę nie wchodzi.. po raz pierwszy od kilku lat mam wo ogrodzie egipskie ciemności

Ewa - leć powoli....

Borbetka - piszę bezwzrokowo ... kiedyś bardzo szybko, a teraz przestawiam litery I poprawianie literówek zajmuje mi najwięcej czasu A tak wogle miło, że zajrzałaś do mnie
Kindzia 20:37, 14 wrz 2013

Kurcze...czytałam o tej białej kartce, ale zapomniałam w ferworze walki...jutro sprawdzę.
Mala_Mi 20:40, 14 wrz 2013

Mathildis napisał(a)

Aniu gdybyś miała wolną chwilę to prosiłabym o zdjęcia modrzewnicy,

Mówisz - masz
Ta kępa rośnie od 2009 roku..
Kwitnie na początku maja... a jak nie kwitnie to wygląda jak lawenda
Z bliska

I trochę dalej..
Kondzio 20:41, 14 wrz 2013

Aniu rozsiadłem się w fotelu proszę fotorelację zapełnienia dziury po serbie pokazać hi hi hi
Bogdzia 20:44, 14 wrz 2013

O matko jak za Toba zdążyc? ledwie przeczytałam , pozdrówka.
Agnieszka_B 20:46, 14 wrz 2013

Ja też ledwo pozdrawiam
Mala_Mi 21:08, 14 wrz 2013

Rench napisał(a)

A co to takie ładne niebieskie jest ?

Ależ się naszukałam co to jest...... Pan bylinowy mówił na to ostróżka Delfik.... ale wpadłam na pomysł, że ma ofertę internetową i musi być nazwa..
Ostróżka wielkokwiatowa Delphinium grandiflorum ‘Delfix Blue’

http://www.dobrepole.pl/Delphinium%20grandiflorum%20%22Delfix%20Blue%22_-_ostróżka%20wielkokwiatowa_nlat_1356.html

Przy okazji wyszperałam nazwę tego mego astra płużącego co kwitnie październik-listopad.

Zrobiłam foto tej ostródzki.. ile ja tych stron od wczoraj natrzaskałam i jakim cudem???.. ledwo znalazłam wpis..

Program naprawczy aż sie prosi..