to ja juz wiem, czemu mnie nic nie udało sie kupić!!!
lecę, gdzie indziej szukać i dzięki za podpowiedź, bardzo mi sie pomysł spodobał, tylko daj znać, gdzie ja kupie te trawki, bo nie znalazłam
Tułacz rośnie w kompletnym cieniu, przez co sie nie wybarwia.. więc jest brzydki...
Przerósł mi wszytko co tam tylko jest.... wlazł w rh i mi go głuszy, konwalie, jodły, wrzosy.. i leci coraz dalej.. to nie do opanowania.. kiedyś miałam go we wrzosach.. do tej pory randapem tępię.. Tu go przesadziłam i dałam w obwódkę z plastyku... przedarł sie przez zasieki i hulaj dusza - piekła nie ma... Zagłuszył piękna hostę i leci bez kontroli.. Nie chcę już takich problematycznych roślin.. może kawałek wykopię i gdzieś w wiadrze posadzę, ale wiadro z brzegiem na zewnątrz ,aby było widać kiedy zwiewa..
Jak na razie to w ogrodzie posadziłam sobie 2 upiornie ekspansywne rośliny.. trawę żubrówkę i tułacza.. jedno i drugie idzie podobnie jak perz.. jako trzeci kandydat to dziurawiec jakiś tam...
Buziam cie Aniu dziekuje ze jesteś napisałem bo mam taka potrzebę hi hi hi zawsze ty mnie pociaszasz teraz ja chce pocieszyć i za pamiętaj ze nie tylko sobie poprawiasz nastrój ze tu jesteś i wstawiasz zdjęcia ptaki i piszesz tu wesoło tak to bywa ze strony lecą ale każdy znas poprawia sobie nastrój i spędza miło i ze śmiechem czas ubustwiam was hi hi hi