Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Gabrysia_ 08:53, 17 wrz 2013

Ja przesadzałam w zeszłym roku szafirki jak już miały "szczypiorki" i chyba nic im nie było,bo w tym roku zakwitły
Mala_Mi 09:05, 17 wrz 2013

Czytam.. ale sie wyłączam.. bo jak nie wyrobie sie z robotą to nigdzie nie pojadę
Milka 10:18, 17 wrz 2013

asc napisał(a)
No nie ... wymiękłam na swoim wątku.... coś czuję, że te moje pommidory w garnkach sie przypalą....

Wszystkim odmachuję.......

I proponuję by Insekt i L... zapłacili Danusi prowizję za reklamę ich cebulek.... ja kupiłam tylko 150.. i to tylko dlatego, że więcej w wybranym asortymencie nie mieli....zabrałam wszytko co mnie interesowało..
Jutro jadę na inne robale po mieście...

Zastanawiam sie gdzie posadzę..ale cebule wejdą wszędzie..

to ja juz wiem, czemu mnie nic nie udało sie kupić!!!
lecę, gdzie indziej szukać i dzięki za podpowiedź, bardzo mi sie pomysł spodobał, tylko daj znać, gdzie ja kupie te trawki, bo nie znalazłam
Milka 10:20, 17 wrz 2013

Tak sie zastanawiam dlaczego ty wyciepałaś spod klona tułacza. Ja to kocham te kolorki ale co racja to drań okropnie sie panoszy. Ania a moźe jak sie ciepło zrobi to razem wypadniemy do Kindzi albo Gierczusi kofane dziewczyny znich mus je nawiedzić

Alinko, jak ja się cieszę, że on się panoszy; mam go w końcu i chcę aby zarósł, jak najwięcej!
Madziarzeszow 11:19, 17 wrz 2013

A jeszcze nie zapomnij o mnie jak tylko zrobi się pogoda , żeby przyjemniej było . zaproszenie cały czas aktualne
Mala_Mi 13:18, 17 wrz 2013

mira napisał(a)

a tak to przyszłam zobaczyć białe cyklameny a może już były ?

nie były , stoją przed domem... ale pada, zimno i czasu nie mam..
Mala_Mi 13:24, 17 wrz 2013

alinak napisał(a)

Tak sie zastanawiam dlaczego ty wyciepałaś spod klona tułacza. Ja to kocham te kolorki ale co racja to drań okropnie sie panoszy. Ania a moźe jak sie ciepło zrobi to razem wypadniemy do Kindzi albo Gierczusi kofane dziewczyny znich mus je nawiedzić

O cebulkach pisałam wczoraj..

Tułacz rośnie w kompletnym cieniu, przez co sie nie wybarwia.. więc jest brzydki...
Przerósł mi wszytko co tam tylko jest.... wlazł w rh i mi go głuszy, konwalie, jodły, wrzosy.. i leci coraz dalej.. to nie do opanowania.. kiedyś miałam go we wrzosach.. do tej pory randapem tępię.. Tu go przesadziłam i dałam w obwódkę z plastyku... przedarł sie przez zasieki i hulaj dusza - piekła nie ma... Zagłuszył piękna hostę i leci bez kontroli.. Nie chcę już takich problematycznych roślin.. może kawałek wykopię i gdzieś w wiadrze posadzę, ale wiadro z brzegiem na zewnątrz ,aby było widać kiedy zwiewa..
Jak na razie to w ogrodzie posadziłam sobie 2 upiornie ekspansywne rośliny.. trawę żubrówkę i tułacza.. jedno i drugie idzie podobnie jak perz.. jako trzeci kandydat to dziurawiec jakiś tam...
Gardenarium 13:30, 17 wrz 2013

Co to "wróbelek" ? bo insekt wiem.

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 14:44, 17 wrz 2013

Danuś nie wiem Wiem, że dobre ceny maja w Lidlu.. ale czy to wróbelek??

Ja dziś nie pojechałam do miasta.. i po zakupach, może do jutra coś jeszcze sie zostanie..

Ptaka ma w nazwie Auchan, a koło auchan jest zawsze Liroy.. i to chyba o ten sklep chodzi
Kondzio 14:51, 17 wrz 2013

Buziam cie Aniu dziekuje ze jesteś napisałem bo mam taka potrzebę hi hi hi zawsze ty mnie pociaszasz teraz ja chce pocieszyć i za pamiętaj ze nie tylko sobie poprawiasz nastrój ze tu jesteś i wstawiasz zdjęcia ptaki i piszesz tu wesoło tak to bywa ze strony lecą ale każdy znas poprawia sobie nastrój i spędza miło i ze śmiechem czas ubustwiam was hi hi hi