Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 18:44, 17 wrz 2013

Kondzio napisał(a)
Buziam cie Aniu dziekuje ze jesteś napisałem bo mam taka potrzebę hi hi hi zawsze ty mnie pociaszasz teraz ja chce pocieszyć i za pamiętaj ze nie tylko sobie poprawiasz nastrój ze tu jesteś i wstawiasz zdjęcia ptaki i piszesz tu wesoło tak to bywa ze strony lecą ale każdy znas poprawia sobie nastrój i spędza miło i ze śmiechem czas ubustwiam was hi hi hi

Kondzio - ja już dawno powiedziałam, że to forum to taka psychoterapia.. lek na cało zło.... Tylko muszę teraz mniej sie terapeutować a więcej popracować.... i więcej do Was pozaglądać, bo niedługo zaległosci nie nadrobię... tak sobie chodzę i myślę do kogo dawno nie zaglądałam a lubię zaglądać...... oj lista dluuuuuga
Kondzio 18:45, 17 wrz 2013

Ja tez mam dużo juz roślin kupiłem 20 wrzoscow 30 wrzosow kupiłem trawy takie jak twoje i klona hi hi hi ale nie mogę ich wsadzić no leje cały dzień
Kindzia 19:12, 17 wrz 2013

Uważaj Ania co piszesz...w przyszłym roku się wycieczka ogrodowiskowo-międzynarodowa szykuje...to jak tam wszyscy do Ciebie po drodze zahaczymy...
Dla Was deszcz to dobrodziejstwo jeszcze...u nas pada jak ,tylko do Zabrza wróciłam.
Ja w tym roku się obijam cebulowo...trochę krokusów, czosnków i parę tulipanów ... jakoś mnie to szaleństwo omija...
Bogdzia 21:59, 17 wrz 2013

Czytałam u Gierczusi że w gości na Ślask jedziesz, kiedy???
ana_art 22:16, 17 wrz 2013

Ania pisałaś u Madżenki, że żadna czarna korona u Ciebie nie zakwitła... tylko zielona, jaka to odmiana zielona?
Magda70 22:30, 17 wrz 2013

Myślę, że chodzi o to, że tylko liście zielone rosną i nie zakwitają...
ana_art 22:34, 17 wrz 2013

poczytaam,pooglądałam i się uśmiałam, muszę posegregować moje reklamówy z cebulami jutro bo tyle tego kupiłam że już nie wiem ile i czego mam a chce jeszcze dokupić koron, krokusów w paski, i tulipanów biało-różowych.
Jak pakowałam cebule na taśmę a potem w torby to Pani spytała ''ooo chyba duży ogród'' przytaknełam bo co miałam tłumaczyć że chora jestem
ana_art 22:38, 17 wrz 2013

no a ja na te czarne się napaliłam... nie powiem jak kto na co
Kasiek 22:41, 17 wrz 2013

W tym roku tez mi kilka cesarskich nie zakwitlo,tz poszly w liscie.Sasiadka powiedziala ze jak nastepnym razem bede sadzic te cebule ,to powinnam je lekko przechylic,tak,aby troche ochronic srodek cebuli od wody. Kwiat tak czy tak pojdzie gory, nie ma obawy
Joanna___ 22:51, 17 wrz 2013

U mnie w B.... ani jednej cebulki.No chyba że zwykła cebula

Ania,ja też przeklinam trawę żubrówkę.Przekopałam widłami,wybierałam,przykryłam,pryskałam a i tak gdzieś jeszcze kuka.Jedne co dobre to zapach.