Spotkamy się pogadamy........ i nie nerwowo... najpierw skończcie remont domu!!!
Co do zrównania z ziemią.. trochę w tym pomysłu jest.. można wtedy od nowa rozplanować ogród Też często miałam takie pomysły.... ale nic nie stoi na przeszkodzie by wykorzystać to co masz i poprawić to co źle
A teraz niech roślinki rosną, jak urosną efekt też sie zmieni, u Ciebie wszytko jeszcze malutkie.. .... pogrupuj je... od razu będzie lepiej...
Do Katowic, ale służbowo i na chwilę wskoczę tylko do Gierczusia na kawusie, ale nawet nie wiem kiedy jadę.. i do samego końca nie będę wiedzieć.. oj zrobiła sie zabawa z tego mego wyjazdu
Tak, żę Ewuś innym razem skorzystam z miłą chęcią z zaproszenia.. jak pojadę prywatnie
To tak jak ja...... wiec wyszpiegowałam znawców żurawek , zadryndałam do Fineczki (mój autorytet szkółkowy).... potem necik co mają w mojej szkółce internetowej... na necie było już dostępnych kilka sztuk, ale zadzwoniłam do Pana i miał więcej I tym sposobem nie było problemu co chcę mieć
Łukasz.. u nas też drogo i mały wybór, ale jak sie szpera po szkółkach to okazje się trafiają.. nie wiem czy to okazja te drapichrusty, bo płaciłam po 24zł..... ale za kilka lat zrobię z tego ekranik To kopane z gruntu...... mam nadzieję, że sie przyjmą..
Z bliska zakup.. po lewej widać listki Georgia Peach .... i kwiatki nawet całe po podróży....
Moje nowe hosty..zapisuję dla potomności.. jak kiedy zapomnę nazw to może tu odszukam.
Ale dowcip.. jak zapomnę... ja jeszcze ich nie zapamiętałam...
Fireworks Funkia
Blue Ivory Funkia
Thunderbolt Funkia
Gold Standard Funkia
Inniswood Funkia
Something Different Funkia
I liliowce.... Małą Anna... jak mogłam zostawić i nie kupić .. moja imienniczka
Dziewczyny, chłopaki, przecież Danusia już to nie raz mówiła. Nie masz kasy na kulki? Wsadza się trzy bukszpany razem ze sobą i już jest zarys kulki, potem tylko formowanie i tyle. Trwa to może dwa lata dłużej, ale koszty to jakieś 3x7=21zł za jedna kulkę. Sorry Aniu, że u Ciebie to piszę, ale tu właśnie wynikł dylemat o "drożyźnie" kulek bukszpanowych. Pozdrawiam ze słonecznego dzisiaj Jurajskiego