Jeśli pastuch to mało co zatem byłoby dobre ? Pytam z ciekawości bo za miesięc będę mieć gości z małym dzieckiem i może wypadałoby się jakoś zabezpieczyć
U mnie jest ten sam problem. Znajomi z dziećmi są uprzedzani, że muszą mieć dziecko cały czas na oku, a najlepiej niech wpadają bez małych dzieci. Na szczęście coraz mniej takich maluchów wśród znajomych. Dzieci wyrosły. Ale kiedyś problem wróci, jak będę miała wnuki. Trzeba będzie staw ogrodzić
A mnie sie śnieg najbardziej podoba na bukach , może jeszcze na brzozach , wcale nie na zimozielonych . Na zimozielonych leżą go zwały , wyglada trochę jak wata na choince jak się kiedyś to drzewko ozdabiało a na bezlistnych gałązkach pięknie się układa i nie ma go za dużo Widac na nim zmieniajace sie swiatło , tak samo jest ze szronem.
Aniu, i Ty narzekasz, że mało barwnie masz w ogrodzie?! Tyle kwiecia jeszcze oczy cieszy!
O jabłonkę się nie martwcie, toż teraz nadchodzi pora na sadzenie drzew, w nowym miejscu przyjmie się na pewno!
Ciekawa jestem dalszych przemian. I coraz większą mam ochotę przez okolice Mielca, Rzeszów, w stronę Bieszczad się udać
Kiedy Mielec, a właściwie jego okolica, dla mnie ważna jest. Sentymentalna
Za zaproszenie dziękuję, teraz tylko niewiele zostało - eMa na wycieczkę namówić