Mala_Mi
22:53, 16 paź 2012

Pszczółko ... 12 stycznie negocjujemy z sąsiadem
Martek - ależ mi przykadziła .... i zaraz mi sie przypomniało "jak szczurowi za ołtarzem"
Spoko moje cebule wylegują się w salonie na połowie podłogi... chciałam kilka dzis znów wsadzić do ziemi.. i co??? Pada......
Wszystkie dyskutujące o stroczykach.... one nie lubia jak się nad nimi skacze.. i dlatego Irenko im u Ciebie dobrze... mi też by było dobrze
Iza - ja sie uczem....
A czy sie nauczem...to wiosną sie okaże 
Bogdziu - bo nasze okna są superaśnie fajne.....
No to na dobranoc widok z okna w prawo.. było w lewo patrz..tera w prawo patrz.... przyda sie do musztry dla storczyków....

Martek - ależ mi przykadziła .... i zaraz mi sie przypomniało "jak szczurowi za ołtarzem"

Wszystkie dyskutujące o stroczykach.... one nie lubia jak się nad nimi skacze.. i dlatego Irenko im u Ciebie dobrze... mi też by było dobrze

Iza - ja sie uczem....

Bogdziu - bo nasze okna są superaśnie fajne.....
No to na dobranoc widok z okna w prawo.. było w lewo patrz..tera w prawo patrz.... przyda sie do musztry dla storczyków....