Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 08:55, 27 wrz 2013

Aby nie produkować stronek grupowo dziękuje wszystkim za odwiedziny

Cieszę sie, że Irenka może przynajmniej pobuszowac po ogrodach wirtualnie

A na oknie praqcowni eMusia dziś wygrzewał się w pojedynczych promykach słońca nasz kot przybłęda... mamy takich kilka... to stali rezydenci..
Toaleta

Polowanie na pająki

I puk puk w szybkę

Magda70 09:17, 27 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
prasowałaś ???

serio ... !!! ... żelazkiem ... ?????????

pytam bo ja prasuje na biega przed wyjściem i takie zorganizowane prasowanie to odlot

ja też
Kindzia 09:18, 27 wrz 2013

Co by Ci się te kocury za bardzo nie rozpanoszyły...zima idzie, a z nią ptaszki...
anna_g 09:30, 27 wrz 2013

Aniu - nie nadrobię nawet za sto lat ale - bez płotka faktycznie przestrzenniej się zrobiło... Z prasowaniem mam dokładnie tak samo - czyli... jak już brakuje wszystkim wszystkiego (chociaż z drugiej strony zawsze mnie zadziwia ile mamy tych rzeczy bo nie prasuję dłuuuugo i jakoś dajemy radę) i najchętniej przed telewizorem bo czas szybciej leci. A kot rezydent jest śliczny - wiem, że za kotami nie przepadasz jednak temu nie można odmówić uroku
Pozdrawiam
Magda70 09:38, 27 wrz 2013

asc napisał(a)
Aby nie produkować stronek grupowo dziękuje wszystkim za odwiedziny

Cieszę sie, że Irenka może przynajmniej pobuszowac po ogrodach wirtualnie

A na oknie praqcowni eMusia dziś wygrzewał się w pojedynczych promykach słońca nasz kot przybłęda... mamy takich kilka... to stali rezydenci..
Toaleta

Polowanie na pająki

I puk puk w szybkę

No masz! Ile ten mój kot kilometrów dziś w nocy zrobił
Milka 09:53, 27 wrz 2013

asc napisał(a)

A tego to nie słyszałam.... no to gap się ..... było i jest ..
Mnie ten płot wnerwiał ale z powodu psa jest.. a raczej był.... . trza bo byo wyrzucić jak tylko sie rozrosło i pies przestał tam chodzić..

zdecydowanie lepiej! tak jasniej i przestronniej ale rozumiem sens płotków, sama podobne zabezpieczenia robiłam
tyle cebul! szok! no i te cebulice, ale prezent! ale to prasowanie, to juz nie może mi wyjśc z głowy!!! nawet ja nie prasuję

fontanna świetna, nawet jak są malkontenci, u nas we Wrocku jest i z przyjemnością wybieram sie na pokazy
Rzeszów robi się coraz ciekawszy i piękniejszy
lecę doczytać o hostach i chyba będę na bieżąco u nas wczoraj lało, dziś ładnie, a ja doszłam już do perfekcji w zmianie opatrunku, niestety panie u mnie w gminie nie potrafią, ja robię to lepiej
Milka 10:00, 27 wrz 2013

Kot śliczny, tez bym chciała, ale ......jest Dżaga u mnie nie miałby szans
hosty przesadziłaś, wielkie, fajnie, że tak sobie wymyśliłas, cisy i hosty, będzie git!

liliowce też porządkowałam, jak i ty i też dumałam, jak je wcisnąć, jakoś się udało, ale pewnie za rok znowu modyfikacja
robi się u ciebie angielsko, czyli busz i ład.........a kolega......to Adamo
wiunia 11:45, 27 wrz 2013

Aniu pozdrawiam i życzę pięknej pogody na weekend, u mnie ma takowa być
Mala_Mi 16:40, 27 wrz 2013

wiunia napisał(a)
Aniu pozdrawiam i życzę pięknej pogody na weekend, u mnie ma takowa być

Oby była.. bo u nas dalej pada.... z przerwami, ale pada.. i zimno.... trza sie przyzwyczajać do tego uczucia..
Mala_Mi 16:42, 27 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
Kot śliczny, tez bym chciała, ale ......jest Dżaga u mnie nie miałby szans
hosty przesadziłaś, wielkie, fajnie, że tak sobie wymyśliłas, cisy i hosty, będzie git!

liliowce też porządkowałam, jak i ty i też dumałam, jak je wcisnąć, jakoś się udało, ale pewnie za rok znowu modyfikacja
robi się u ciebie angielsko, czyli busz i ład.........a kolega......to Adamo

Kotów mam kilka..... piec ich nie przegania dopóki chodzą dostojnie i z gracją, albo leżą.. jak zaczynają uciekać to dopiero goni, a raczej próbuje.. bo już ledwo chodzi

Irena.. u mnie to raczej tylko busz sie tworzy.... hosty poszły pod wierzbę.. może razem dadzą radę ..