Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madziarzeszow 19:45, 08 paź 2013

Aniu na spokojnie jutro spojrzysz na to wszystko , z tego co widziałam u Ciebie to nie Twój styl i właśnie dlatego mam nadzieję ,że będziesz zadowolona patrząc codziennie siedząc na swojej ławeczce i spoglądając na tą cześć . Klona nie przesadzaj , bo ślicznie wygląda tam gdzie jest. pozdrawiam wieczorowo
Bogdzia 20:59, 08 paź 2013

moje zdanie jest takie ze odpuśc sobie jeden dzień, nie pracuj w ogrodzie tylko poleż w łóżku i jak się lepiej poczujesz to nowym okiem i umysłem na to wszystko spojrzysz . Jutro przerwa.
Madzenka 21:32, 08 paź 2013

Aniu siedzę na parkingu w oczekiwaniu na M nasze drogi połączą się na A2 Możesz zadzwonić jak masz ochotę
Mam koncepta tylko nie zabij .... Zrób kwadratowe skarpety pod każdym z cisów z tych bukszpanów variegata, to doda koloru. Wg mnie cisy posadzone w trójkąt będą piękne i nawet zostawiłabym bonzaja, zawsze możesz go wyciepać.... tych kulek variegata jest za dużo, poza tym wolno rosną a w kwadrat łatwiej ciąć......
Zatm cisy w rogach, podsadzone idelanym kwadratem z bukszpana variegata, do tego pomiedzy nimi poczochrane ice dane i nawe możesz wsadzić ze dwie kulki bukszpanowe pomiędzy lub poszaleć z trawkami i zurawkami. Moze pomiędzy cisami jakiś zwiewny gracillimus i będzie superowo
Cięcie oczywiście dopiero wiosną, teraz jakoś musisz wytrzymać ale efekt z pstrokatymi skarpetami byłby niezły
rozajerycha 21:37, 08 paź 2013

Aniu widzę nowe metamorfozy na froncie ,super .
Kochanie nie przyjrzała się dokładnie ,ale na mój gust to tu zakulkowo i aż prosi się stożek ,ale ja na chwile wpadłam może się mylę ,nie czytałam o twoich zamiarach.
Towar świetny tylko czymś podkreślić chyba trzeba kształty .
Kocham Cię i ściskam
Marta
gierczusia 22:18, 08 paź 2013

Już mi się latanie na łopacie podoba , choć Dziewczynki za moment mnie prześwięcą ,że jeszcze na tej miotle się przeziębisz do cna ... Tak więc jak na łopacie , to tylko w barkach z cicikiem proszę

Aaaa.... a szumu morza , to Ty nie lubisz ??.... Albo lubisz wszędzie oprócz swoich prywatnych uszek .......

A tak. Serio... Mam nadzieję ,że wszystko zmierza ku dobremu

Buziaki ...
gierczusia 22:19, 08 paź 2013

Aaa... ... Zimowit " album " muszem koniecznie zpamietać
gierczusia 22:22, 08 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
moje zdanie jest takie ze odpuśc sobie jeden dzień, nie pracuj w ogrodzie tylko poleż w łóżku i jak się lepiej poczujesz to nowym okiem i umysłem na to wszystko spojrzysz . Jutro przerwa.

Jestem za Bogdzią
Mala_Mi 23:02, 08 paź 2013

Czytam dopiero teraz.... Madżen..... koncept mi się podoba z tymi pstrokatymi skarpetkami ... myślę, że to gut idea Jutro przymiarkę zrobię
Miskanty.. też mi to przyszło do głowy. i nawet przymiarkę z moich dwóch doniczek zrobiłam... i od razu lepiej się wydało...
Skarpetki dobre na wszytko .. nawet na przeziębienie
No.. to jest dobry pomysł
Rench 00:09, 09 paź 2013

No,masz dylemat nie lada,dobrze że Ci dzisiaj nie zawracałam głowy wizytą
Dziewczyny radza dobrze,prześpij się z tym przedogródkiem,jutro coś wykombinujesz
leon60 00:12, 09 paź 2013

Mnie też pomysł Madżen się podoba