Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

ewsyg 09:21, 10 paź 2013

Ależ się Aniu u Ciebie dzieje !!!!!!!!!! Wpadnę pooglądać efekt
Mala_Mi 09:22, 10 paź 2013

Serialu dziś nie będzie bo pracuję..... musicie poczekać W sobotę coś podłubię jak pogoda i zdrowie pozwoli..
Uciekam, czasu brak..
kachat 09:25, 10 paź 2013

O nie, 2 dni czekania na rozwinięcie akcji, jak możesz Aniu przerywać w takim kulminacyjnym momencie Nie masz dla nas litości
Mala_Mi 10:14, 10 paź 2013

Nie mam litości, ani nad Wami ani nad Danusią... od rana morduję ją telefanami.... najpierw próbowałam zabić moimi pomysłami..... czyli jak zrobić coś z CHAOSU... a teraz patrzę, myślę i dochodzę do wniosku, że faktycznie rozrabiam jak pijany zając w kapuście...
Danuś wybacz....... ale dla takich jak ja musi być gorąca linia....... zwalę winę na Was.. po mnie ponaglacie
Wnioski z gorącej linii....
- pstrokaty bukszpan w sąsiedztwie zielonych kulek bukszpanowych faktycznie jest głupim pomysłem.. jadę szukać kulek zielonych...
- trawki maja być ładne.... moje Ice Dance są za ciężkie do tej rabaty (to wniosek mojego M).... tu trzeba bardziej zwiewnych trawek..

Już mi głupio dzwonić po raz kolejny.... łapki swędzą ale dam sobie na wstrzymanie... resztki mojej przyzwoitości sie jeszcze odzywają.. ale może zamiast kulek bukszpanowych przy poczochrańcu... dać w kamyk czarna trawkę.... tu jest odśnieżane zimą i trawki będą miały zawsze śniegową pierzynkę..

Loosiuu 10:57, 10 paź 2013

Konwalnik pod śniegiem będzie o wiele lepiej zimował. Tylko czy nie będzie za dużo z nim? Piękny jest, ale czy nie zrobi zamieszania niepotrzebnie? Poczekajmy na głos Danusi, ona będzie wiedziała!
Mala_Mi 11:03, 10 paź 2013

Konwalnik jest przewidziany, ale w części z cisami na pniu.... ..

Melduję, że na części z kulami zostaną posadzone trawy Preirie Fire, Evergold i żurawka Cherry Cola.
Postaram sie zrobić zamianę kulek bukszpanowych żółtych na zielone.. jak po prawej......
Słucham sie Danusi....... Raz muszę sie kogoś posłuchać.. a nie jak ten luzak.. swoimi ścieżkami.. i to będzie największy sukces Danusi.. nie ta rabata, ależ że sie posłuchałam
A teraz myk do roboty.. bo nie będzie na rabatę
butterfly 11:17, 10 paź 2013

Aniu sprawdź priv
kasiula79 11:59, 10 paź 2013

Aniu ja tez czekam z niecierpliwością na efekt końcowy
beta 12:20, 10 paź 2013

asc napisał(a)
Konwalnik jest przewidziany, ale w części z cisami na pniu.... ..

Melduję, że na części z kulami zostaną posadzone trawy Preirie Fire, Evergold i żurawka Cherry Cola.
Postaram sie zrobić zamianę kulek bukszpanowych żółtych na zielone.. jak po prawej......
Słucham sie Danusi....... Raz muszę sie kogoś posłuchać.. a nie jak ten luzak.. swoimi ścieżkami.. i to będzie największy sukces Danusi.. nie ta rabata, ależ że sie posłuchałam
A teraz myk do roboty.. bo nie będzie na rabatę

Anka...niesamowita jesteś...fajne to Twoje "głośnomyślenie"...ja nie ponaglam....ale czekam z niecierpliwością
Mala_Mi 12:35, 10 paź 2013

mUSZĘ ZARAZ MYKAC W TEREN.. WIEC POSZŁAM COŚ ZJEŚĆ.. PATRZĘ ZA OKNO.. A TU ..KOLORY...pakują mi sie do domu.. słonko za chmurek się wychyla.. jest pięknie.. dlaczego trzeba pracować.. te krzaczory mnie zaatakowały przez szybę..

I po cholerkę mi firany i zasłony

Podeszłam do okna... a tu śliczna kolorowa jesień..

Jak już do okna to i po ogrodzie.. będzie coś na osłodę za brak rabaty...
I to samo ale już z ogrodu a nie z domu.. reszta potem..